Κυριακή 15 Απριλίου 2018

Βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου,φωνάζει να καεί η βουλή!

Τι άλλο θα δούμε; Βουλευτής φώναξε το σύνθημα να καεί η Βουλή…
Σε αυτήν την χώρα τα έχουμε δει όλα! Βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου -του ''συνταγματικού τόξου'' εννοείται- ζητάει να καεί η βουλή.
Πιο συγκεκριμένα στο χθεσινό συλλαλητήριο των οπαδών του ΠΑΟΚ στην Καμάρα,ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Αριστείδης Φωκάς, πήρε το μικρόφωνο για να μιλήσει….στους αγανακτισμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Εκείνοι, την ώρα που ξεκίνησε να μιλάει φώναζαν το υβριστικό σύνθημα για τη Βουλή: «Να καεί, να καεί… η…. Βουλή».
Ο Φωκάς, λοιπόν, ενθάρρυνε τον κόσμο των Θεσσαλονικέων να συνεχίζει να φωνάζει το συγκεκριμένο σύνθημα, την ώρα που εκείνος αποτελεί εν ενεργεία βουλευτής.
Αλλάς ας αφήσουμε στην άκρη αυτόν τον γραφικό τύπο, ο οποίος αμείβεται με 8.000 το μήνα,αλλά ταυτόχρονα ζητάει να καεί η βουλή,μπας και πάρει καμία ψήφο. Και να θέσουμε κάποια ερωτήματα η βουλή θα του κάνει άρση ασυλίας για όλα αυτά που είπε στο συλλαλητήριο;ο πρόεδρος της βουλής Νίκος Βούτσης θα ζητήσει να τον αποκλείσουν από διάφορες επιτροπές -όπως έχει ζητήσει να γίνει για την Χρυσή Αυγή-, ο ευαίσθητος Βασίλης Λεβέντης θα τον διαγράψει από το κόμμα του,για αυτά που είπε;έχουμε μεγάλη περιέργεια για το τι θα γίνει τις επόμενες μέρες,από τους ευαίσθητους του ''συνταγματικού'' τόξου.

ΥΓ. Ο συγκεκριμένος βουλευτής δήλωνε μέσα στην βουλή ότι ο Σαββίδης δεν είχε όπλο.

Δείτε το βίντεο με τον βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου