Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Πρωτοφανής αλητεία από τον Κατσικογιάννη!Δεν έδωσε τρία πέναλτι! Απόλλων Αθηνών-Ολυμπιακός 1-0 (πρωτάθλημα)

Υποβάλλει μήνυση στον διαιτητή ο Μάριν!
Πρωτοφανής αλητεία από τον διαιτητή της αναμέτρησης Αλέξανδρο Κατσικογιάννη ο οποίος δεν έδωσε τρία πέναλτι στον Ολυμπιακό και έφτασε στο έσχατο σημείο να σπρώξει τον παίχτη του Ολυμπιακού Μάρκο Μάριν. Μάλιστα ο Γερμανός εξτρέμ του Ολυμπιακού κατέθεσε μήνυση στον διαιτητή της αναμέτρησης.
Ο αληταράς αυτός που παρίστανε τον διαιτητή δεν είναι η πρώτη φορά που αδίκησε τον Ολυμπιακό την φετινή σεζόν,αφού αίσχη είχε κάνει και στον εκτός έδρας αγώνα με την Λαμία όταν και απέβαλε με δεύτερη -ανύπαρκτη- κίτρινη κάρτα τον Μίλιτς και δεν είχε δώσει πέναλτι-μαρς πάνω στον Οφόε.
Σε ότι αφορά τα σημερινά το μπουμπούκι της ''εξυγίανσης'' δεν σφύριξε τρία πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού. Στο 9' δεν καταλογίζει την ανατροπή του Κούτρη από τον Χουάντερσον,επιπλέον δεν απέβαλε τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα. Στο 89’ ο Στάθης ανατρέπει τον Ανδρούτσο. Και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων είχαμε το χέρι του Κοντοέ στο σουτ του Νικολάου! Μιλάμε για ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος και το οποίο έκρινε οριστικά και την δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του τσάμπιονς λιγκ.
Σε ότι αφορά τα του παιχνιδιού ο Απόλλωνας προηγήθηκε μόλις στο 30'' με πλασέ του Αλμπάνη. Ο Ολυμπιακός σπατάλησε το πρώτο ημίχρονο,όπου δεν είχε καμία ιδιαίτερη αξιόλογη φάση στο παιχνίδι του,αλλά στο δεύτερο ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στο παιχνίδι και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ολοκληρώσει τον αγώνα με 20 τελικές έναντι 5 του Απόλλωνα. 
Μεγαλύτερη ευκαιρία του Ολυμπιακού στο παιχνίδι ήταν η κεφαλιά του Ανσαριφάρντ στο 47' όταν ύστερα από μπαλιά του Μάριν,ο Ιρανός φορ δεν μπόρεσε να νικήσει από κοντινή απόσταση τον Χουάντερσον. Ενώ δύο λεπτά αργότερα και η κεφαλιά του Φορτούνη πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Χουάντερσον. Στο 62' μάλιστα είχαμε διπλή ευκαιρία για τον Ολυμπιακό με Νικολάου αρχικά και στην συνέχεια από τον Ανδρούτσο που είχε περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι. Προς το τέλος του παιχνιδιού ο Μάριν έχασε δύο καλές ευκαιρίες για τον Ολυμπιακό.
Τελικό σκορ 1-0 υπέρ του Απόλλωνα,σε ένα παιχνίδι που δεν αξίζει ιδιαίτερης κριτικής καθότι ένας τύπος καθόρισε την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Το χέρι που δεν σφύριξε ο Κατσικογιάννης:


Η βαθμολογία των παιχτών:

Προτό -6
Ομάρ -4
Νικολάου -3
Ένγκελς -5
Κούτρης -3
Ρομαό -4
Ταχτσίδης -6
Μάριν -7
Μιραλάς -2
Φορτούνης -6
Ανσαριφάρντ -5

Χατζισαφί -6
Βρουσάι -4
Ανδρούτσος -5


Προπονητής:

Χρήστος Κόντης -5

Γήπεδο: Γεώργιος Καμάρας
Διαιτητής: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης (ΕΠΣ Ηπείρου)
Βοηθοί: Δημήτριος Τάτσης (ΕΠΣ Ηπείρου), Γεώργιος Πασχάλης (ΕΠΣ Ηπείρου)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ. (Γιώργος Παράσχος): Χουάντερσον, Στάθης, Κοντοές, Κύργιας (73' λ.τ. Μπαρτολίνι), Ζησόπουλος, Ναδάλες, Τσουκαλάς, Χουάρες (68' Μενδρινός), Κονέ (23' λ.τ. Σιατραβάνης), Αλμπάνης, Ελμπάζ.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χρήστος Κόντης): Προτό, Ελαμπντελαουί, Ένχελς, Νικολάου, Κούτρης (14' λ.τ. Χατζισαφί), Ρομαό (59' Ανδρούτσος), Ταχτσίδης, Μάριν, Μιραλάς (59' Βρουσάι), Φορτούνης, Ανσαριφάρντ.

Γκολ: 1' Αλμπάνης / -

Κάρτες: 37' Ζησόπουλος, 61' Ναδάλες / 15' Νικολάου, 76' Ανδρούτσος, 90+1' Μάριν


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου