Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

Εξαιρετική μπάλα από τον Θρύλο!Παρθενικό γκολ για Βρουσάι!Ολυμπιακός-Κέρκυρα 5-1 (πρωτάθλημα)

Έβγαλε αντίδραση με 5άρα!
Ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός κόντρα στην Κέρκυρα,καθώς επικράτησε των Φαιάκων με 5-1. Οι ερυθρόλευκοι έβγαλαν αντίδραση μετά τα αρνητικά αποτελέσματα με ΠΑΟ και Λεβαδειακό και αυτό σίγουρα είναι ένα  θετικό στοιχείο. Εξαιρετική εμφάνιση από Φορτούνη και Καρίμ που είχαν από ένα γκολ και δύο ασίστ στο παιχνίδι,ενώ σκόραρε στο ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα ο Μάριο Βρουσάι. Τα άλλα γκολ της ομάδας πέτυχαν οι Μιραλάς και Ένγκελς,ενώ για τους νησιώτες σκόραρε ο Επστάιν. Πολλά και πάλι τα λάθη στην άμυνα του Ολυμπιακού,με την Κέρκυρα να έχει 11 τελικές στο παιχνίδι.
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί στο 12' με τον Καρίμ. Ο Φορτούνης έβγαλε την κάθετη μπαλιά για τον Ανσαριφάρντ ο οποίος βγήκε τετ α τετ με τον Γιαννακόπουλο και με πλασέ έκανε το 1-0. Ο Ολυμπιακός όμως για ένα ακόμη παιχνίδι έκανε ένα παιδαριώδη λάθος στην άμυνα και δέχτηκε την ισοφάριση. Στο 27' ο Νικολάου έκανε το λάθος, ο Μυτίδης έκλεψε,πάσαρε στον Επστάιν, ο Γερμανός έκανε την προσποίηση στον Ένγκελς και πλάσαρε τον Προτό. Οι ερυθρόλευκοι είχαν στην συνέχεια 2-3 καλές φάσεις με αποκορύφωμα την φάση του 45' όπου ο Μάριν πέρασε και τον τερματοφύλακα,αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Τελικά το 2-1 ήρθε λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου με ένα καταπληκτικό σουτ του Μιραλάς. Τέλος ημιχρόνου 2-1 για τον Ολυμπιακό.
Δεύτερο ημίχρονο και ο Ολυμπιακός πέτυχε νωρίς-νωρίς το τρίτο του γκολ και καθάρισε το παιχνίδι. Στο 51' ο Μιραλάς δίνει πολύ ωραία στον Ανσαριφάρντ, ο Ιρανός πάσαρε πανέμορφα στον Φορτούνη, ο οποίος τελείωσε ιδανικά την φάση. Στο 62' η Κέρκυρα είχε μια καλή ευκαιρία σε κεφάλια του Μυτίδη. Στο 71' μετά από κόρνερ και προσωρινή απομάκρυνση των παικτών της Κέρκυρας, η μπάλα έφτασε στον Φορτούνη που έκανε την συστημένη σέντρα από τα δεξιά για το κεφάλι του Ένγκελς που σκόραρε από κοντά, στο δεύτερο δοκάρι. Στο 87' ο Ανσαριφάρντ πάσαρε στον Βρουσάι ο οποίος πλάσαρε ιδανικά τον Γιαννακόπουλο για το τελικό 5-1.
Ο Ολυμπιακός πέτυχε την 17η νίκη του στο πρωτάθλημα και παρέμεινε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Επόμενη αναμέτρηση για τους ερυθρόλευκους κόντρα στον Απόλλωνα στην Ριζούπολη.

Βαθμολογία παιχτών:

Προτό -7
Ομάρ -6
Ένγκελς -6
Νικολάου -4
Κούτρης -5
Ρομαό -5
Ταχτσίδης -6
Μάριν -7
Μιραλάς -9
Φορτούνης -10
Ανσαριφάρντ -10

Μάρτινς -5
Ανδρούτσος -6
Βρουσάι -8

Προπονητής:

Χρήστος Κόντης -7

Γήπεδο: "Γεώργιος Καραϊσκάκης"
Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (ΕΠΣ Αρκαδίας)
Βοηθοί: Κωνσταντίνος Κωνστάντιος (ΕΠΣ Ευβοίας), Αντώνιος Σινιοράκης (ΕΠΣ Χανιών)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χρήστος Κόντης): Προτό, Ελαμπντελαουί (73' Ανδρούτσος), Ένχελς, Νικολάου, Κούτρης, Ρομαό, Ταχτσίδης (70' Μαρτίνς), Φορτούνης, Μάριν, Μιραλάς (78' Βρουσάι), Ανσαριφάρντ.
ΚΕΡΚΥΡΑ (Γιάννης Ματζουράκης): Γιαννακόπουλος, Σπίνουλας, Γρομητσάρης, Αντέτζο, Λέκοβιτς, Σιόντης (55' Ιωάννου), Μπαλάφας, Γεωργίου (73' Τουράμ), Επστάιν (79' Αρτυματάς), Ρόλε, Μυτίδης.

Γκολ: 12' Ανσαριφάρντ, 45+2' Μιραλάς, 51' Φορτούνης, 71' Ένχελς, 87' Βρουσάι / 27' Επστάιν

Κάρτες: 23' Ταχτσίδης, 64' Ρομαό / 30' Γεωργίου, 32' Σιόντης, 72' Μπαλάφας, 85' Αρτυματάς


#‎Κόκκινο_DNA‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου