Τρίτη 10 Απριλίου 2018

Καραπαπάς:"Αγαπάει τους ΠΑΟΚτζήδες. Μην ξεχνάτε τίποτα..."


Την δική του απάντηση στις δηλώσεις του βουλευτή του σύριζα και πρώην διαιτητή Πέτρου Κωνσταντινέα έδωσε ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς. Ο Κωνσταντινέας στις δηλώσεις του κατηγόρησε ευθέως ως ''μισθοφόρους'' τους οπαδούς του Ολυμπιακού,που αντέδρασαν στην ομιλία Τσακαλώτου,αλλά από την άλλη δικαιολόγησε απόλυτα την αντίδραση των οπαδών του ΠΑΟΚ,οι οποίοι σε ανακοίνωση τους μίλησαν για καυτό καλοκαίρι.

Δείτε το ποστάρισμα του Καραπαπά:

«Περιμέναμε τον Τζανακόπουλο να καταδικάσει τις ανακοινώσεις των οργανωμένων του ΠΑΟΚ και να τους πεί "εγκάθετους" αλλά μάλλον δεν έχει γυρίσει απο τα νησιά. Είναι εδώ όμως ο Κωνσταντινέας (αυτός χόρτασε Μύκονο το καλοκαίρι και τώρα γύρισε νωρίς) ο οποίος μίλησε για "μισθοφόρους". Όχι για τους ΠΑΟΚτζήδες. Μην πιάνεστε κορόιδο. Για αυτούς είπε ότι είναι πικραμένοι. Τους αγαπάει αυτούς... Δεν είπε "δικαίως μας βρίζουν και μας απειλούν" βέβαια... Μαντέψτε ποιούς είπε ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ. Μπράβο, το βρήκατε. Τους ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ. Μην ξεχνάτε τίποτα. Μόνον αυτό. Μην ξεχνάτε τίποτα...»
Konstantinos Karapapas
4 ώρες πριν
Περιμέναμε τον Τζανακόπουλο να καταδικάσει τις ανακοινώσεις των οργανωμένων του ΠΑΟΚ και να τους πεί "εγκάθετους" αλλά μάλλον δεν έχει γυρίσει απο τα νησιά. Είναι εδώ όμως ο Κωνσταντινέας (αυτός χόρτασε Μύκονο το καλοκαίρι και τώρα γύρισε νωρίς) ο οποίος μίλησε για "μισθοφόρους". Όχι για τους ΠΑΟΚτζήδες. Μην πιάνεστε κορόιδο. Για αυτούς είπε ότι είναι πικραμένοι. Τους αγαπάει αυτούς... Δεν είπε "δικαίως μας βρίζουν και μας απειλούν" βέβαια... Μαντέψτε ποιούς είπε ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ. Μπράβο, το βρήκατε. Τους ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ. Μην ξεχνάτε τίποτα. Μόνον αυτό. Μην ξεχνάτε τίποτα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου