Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Ξεφτίλα! Και στην πυγμαχία φοβούνται να κατεβούν τα βαζέλια!

Η ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο! Για άλλη μια φορά ρόμπες έγιναν τα βαζέλια αυτή την φορά στο τμήμα της πυγμαχίας.Όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας τα πανελλήνια πρωταθλήματα ανδρών – γυναικών, κατηγορίας ELITE θα γίνουν στο γήπεδο “Παναγιώτης Σαλπέας” με διοργανωτή τον Ολυμπιακό. Όμως οι πράσινοι έχουν αντιρρήσεις πάνω σε αυτό καθώς σε δηλώσεις του,ο προπονητής των πρασίνων Γιάννης Αϊδινιώτης είναι αποφασισμένος να μην κατεβάσει την ομάδα γιατί δεν θέλει να ρισκάρει την ασφάλεια και τη σωματική ακεραιότητα των αθλητών του.

Δείτε αναλυτικά τι δήλωσε.

«Με ποια κριτήρια η ομοσπονδία αποφάσισε να δώσει στον Ολυμπιακό τη διοργάνωση, ύστερα από τα επεισόδια που έγιναν τον Απρίλιο στη Δραπετσώνα; Τι κρύβεται από πίσω; Δεν πιστεύω ότι είναι δυνατόν να υπάρξουν μέτρα ασφάλειας, για τέσσερις συνεχόμενες ημέρες, για οκτώ ώρες την ημέρα. Θεωρώ ότι θα υπάρξουν προβλήματα. Δεν εμπιστεύομαι σε κανέναν την ασφάλεια των αθλητών μου. Πριν από λίγες εβδομάδες όλοι θυμόμαστε τι έγινε στο Καραϊσκάκη σε παιχνίδι της εθνικής. Εμείς δε θα κατεβούμε. Ο Παναθηναϊκός είναι ο πρωταθλητής σύλλογος. Οι πυγμάχοι μου ετοιμάζονται γι΄αυτόν τον αγώνα και κάποιοι θέλουν να δημιουργήσουν προβλήματα», δήλωσε στο “welovesports.gr” ο Γιάννης Αϊδινιώτης και συμπλήρωσε: «Αιτούμεθα να αλλάξει η έδρα. Δεν υπάρχει εμπιστοσύνη ότι οι Ολυμπιακοί θα τηρήσουν τα μέτρα ασφαλείας».

Δεν μας λέει όμως ο αγαπητός Γιαννάκης όταν οι αγώνες είχαν γίνει στην Λεωφόρο,ήταν καλά;εκεί γιατί δεν είχε αντιρρήσεις;και αλήθεια το Καραϊσκακη τι δουλειά έχει με τους αγώνες πυγμαχίας;

Δείτε και την απάντηση του Λειβάδη,προπονητή του Ολυμπιακού.
«Ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε κανονικά»


«Με μεγάλη έκπληξη διάβασα τις δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού κ. Αιδινιώτη ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ είπε ότι η ομάδα του δεν θα κατέβει στους αγώνες γιατί τους διοργανώνει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Και θέτει θέμα ασφάλειας αναφερόμενος μάλιστα σε περιστατικά άσχετα με την Πυγμαχία. Μάλλον ο κύριος Αιδινιώτης ξεχνά ότι οι αντίστοιχοι αγώνες Πρωταθλήματος το 2014 έγιναν στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και διοργανωτής ήταν ο Παναθηναϊκός. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ φυσικά αγωνίστηκε κανονικά. Για το καλό της πυγμαχίας πρέπει να εγκαταλείψουν όλοι τέτοιες λογικές. Αυτό που όλοι πρέπει να θέλουμε είναι το καλό του αθλήματος».



#Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου