Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Μοναδικό κέρδος ο Τζούρτζεβιτς! Κισσαμικός-Ολυμπιακός 1-1 (κύπελλο)


Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Κισσαμικό στα Χανιά και προκρίθηκε ως πρώτος στην φάση των ''16'' του κυπέλλου. Ο Τάκης Λεμονής έκανε αρκετές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα,μάλιστα ντεμπούτο με την ερυθρόλευκη πραγματοποίησε και ο νεαρός Λάμπρου. Μονάχα ο Τζούρτζεβιτς ξεχώρισε από τους ερυθρόλευκους, ο οποίος πέτυχε και το μοναδικό του Ολυμπιακού,ενώ ο Σέρβος φορ είχε και δύο δοκάρια στο παιχνίδι. Εντυπωσιακό παρών και από τους οπαδούς του Ολυμπιακού,που ανάρτησαν πανό εναντίον του Μαθιουλάκη.
Ο προπονητής της ομάδας του Πειραιά, Τάκης Λεμονής, στον αγώνα με τον Κισσαμικό έδωσε χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν έχουν αγωνιστεί αρκετά, δίνοντας παράλληλα έτσι ανάσες και σε βασικούς παίκτες. Έτσι η ενδεκάδα των ερυθρόλευκων αποτελούταν από τους Καπίνο, Τζούρτζεβιτς, Ζιλέ, Μάρτινς, Μπεν, Ανδρούτσο, Καρσελά, Ένγκελς, Νικολάου, Λάμπρου και Φιγκέιρας.
Ο Ολυμπιακός είχε την πρώτη του ευκαιρία στο 8' με τον Μπεν!Ο Μπεν σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά ο Παπαδόπουλος αντέδρασε σωστά και έδιωξε σε κόρνερ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό οι Πειραιώτες άγγιξαν το γκολ με τον Ανδρούτσο, ο οποίος αστόχησε σε σχεδόν άδεια εστία! Τελικά το γκολ ήρθε για τον Ολυμπιακό με τον Τζούρτεβιτς. Ο Μπεν σέντραρε από αριστερά, ο Ζιλέ έστρωσε με κεφαλιά στον Σέρβο και αυτός από κοντά έκανε το 1-0! Στο 34' οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι και πάλι με τον Τζούρτζεβιτς. Ο Κισσαμικός είχε και αυτός τρεις καλές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο με τον Βρεττό στο 3',με τον Τόλι -είναι δανεικός από τους Πειραιώτες- στο 19' και με τον Αποστολίδη στο 31'. Τέλος ημιχρόνου 0-1 για τον Ολυμπιακό.
Δεύτερο ημίχρονο και ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά. Ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή μπάλας μεν,αλλά δεν ήταν απειλητικός. Από εκτέλεση φάουλ του Σερβιλάκη στο 54', ο Παντελάκης με κεφαλιά απώλεσε μια καλή ευκαιρία για την ισοφάριση των γηπεδούχων, ενώ δέκα λεπτά μετά ο Καπίνο έβγαλε το επικίνδυνο γύρισμα του Τόλι. Τελικά η ισοφάριση ήρθε για τον Κισσαμικό στο 68' με τον Αποστολίδη. Ο Ολυμπιακός πήγε να απαντήσει με τον Μπεν στο 75',αλλά το σουτ απέκρουσε ο Παπαδόπουλος. Ο Ολυμπιακός είχε μια ακόμη μεγάλη ευκαιρία στο 93',αλλά το σουτ του Τζούρτεβιτς κατέληξε στο δοκάρι.
Τελικό σκορ 1-1 και πλέον οι ερυθρόλευκοι επικεντρώνονται στο αγώνα του Σαββάτο με τον Απόλλωνα στο Καραϊσκάκη.

Η βαθμολογία των παιχτών:
Καπίνο -5
Φιγκέιρας -5
Ένγκελς -4
Νικολαόυ -5
Λάμπρου -5
Μάρτινς -4
Ανδρούτσος -4
Ζιλέ -6
Μπεν -7
Καρσελά -3
Τζούρτεβιτς -8


Σισέ -6
Μάριν -7


Προπονητής:

Τάκης Λεμονής -7

Γήπεδο: Δημοτικό Περιβολίων
Διαιτητής: Χαράλαμπος Σωτηριάδης (ΕΠΣ Λασιθίου)
Βοηθοί: Νικόλαος Πάγκαλος (ΕΠΣ Λασιθίου), Θεόδωρος Αϊναλής (ΕΠΣ Μακεδονίας)

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Παπαδόπουλος, Τόλι, Σερβιλάκης, Παντελάκης, Ζιούλης, Μεγαρίτης, Γκίνη, Αποστολίδης, Βρεττός (85' Μπατσάνιν), Χαλκιαδάκης (73' Ντάγκρας), Νικόλτσης (61' Τασιούλης).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τάκης Λεμονής): Καπίνο, Φιγκέιρας, Ένχελς, Νικολάου, Λάμπρου (75' Σισέ), Μαρτίνς, Ανδρούτσος (79' Μάριν), Ζιλέ, Μπεν, Καρσελά, Τζούρτζεβιτς.

Γκολ: 68' Αποστολίδης / 29' Τζούρτζεβιτς

Κάρτες: 20' Τόλι, 64' Παντελάκης, 77' Τασιούλης / 23' Καρσελά, 77' Μαρτίνς





#Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου