Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Σκάνδαλο μεγατόνων! Με μόλις 67.000 ευρώ τιμωρήθηκε η αεκ για τα επεισόδια με τον παοκ!

Απέφυγε τη βαριά καμπάνα η ΑΕΚ
Τα σκάνδαλα στην νέα εποχή της ''εξυγίανσης'' συνεχίζονται! Ανακοινώθηκε η ποινή από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League, για τα επεισόδια με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.
Και ενώ η ΑΕΚ κινδύνεψε με αφαίρεση βαθμών και με τιμωρία έδρας, τελικά τιμωρήθηκε με μόλις 67.000 ευρώ πρόστιμο. Μια απόφαση που είναι κόντρα σε όλους τους κανονισμούς,αλλά είπαμε ''εξυγίανση'' και αυτά είναι μόνο στην αρχή,διότι έχουμε να δούμε πολλά ακόμα. Αλήθεια οι νυν και πρώην σύμμαχοι τι έχουν να πουν πει για αυτήν την ποινή χάδι,θα βγάλουν καμία ανακοίνωση ή θα κάνουν την πάπια,σε αντίθετη περίπτωση τι θα λέγαν τα εν λόγω αντί-ολυμπιακά παπαγαλάκια;

Η ανακοίνωση του πρωτοβάθμιου πειθαρχικού της Σούπερ Λίγκας:

Α) ΠΑΕ ΑΕΚ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 05/11/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 05/11/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 2247/17/2239126 από 07-11-2017 αναφορά συμβάντων της αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή εξήντα επτά χιλιάδων ευρώ!


#‎Κόκκινο_DNA‬
#‎Ο_λαός_του_Ολυμπιακού_δίνει_τις_απαντήσεις_του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου