Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017

Ο Θρύλος ΞΕΣΚΙΣΕ τους "τσάτσους" του παοκ! Ολυμπιακός-Πλατανιάς 5-1

Ο Θρύλος σαφώς βελτιωμένος διέλυσε με 5-1 το παράρτημα του μπάοκ. Έτσι τιμωρούμε τους ψευδομάρτυρες κι όσους τα βάζουν με τον Ολυμπιακό! Πολύ καλή μπάλα στο πρώτο ημίχρονο, mvp o Μάριν είχε δύο ασίστ στο παιχνίδι, φοβεροί οι Οτζίτζα, Καρίμ, Πάρντο, Κούτρης!
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με τον Προτό κάτω από τα δοκάρια,τους Φιγκέιρας,Κούτρη στα πλάγια της άμυνας και κεντρικό αμυντικό δίδυμο ξεκίνησαν οι Σισέ και Μποτία. Στην μεσαία γραμμή ξεκίνησαν οι Ρομαό,Ταχτσίδης και Οφόε,στα πλάγια οι Πάρντο και Μάριν και στην κορυφή της επίθεσης ο Ανσαριφάρντ.
Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε στο 2' της αναμέτρησης. Ο Οφοέ βρήκε με μια καταπληκτική μπαλιά τον Κούτρη, αυτός σέντραρε από αριστερά, ο Βάντερσον έκανε το τσαφ μπροστά στον Πάρντο και ο Κολομβιανός άνοιξε το σκορ. Στο 17' ο Σισέ ύστερα από κόρνερ του Μάριν, με κεφαλιά έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-0. Δύο λεπτά αργότερα ο Θρύλος έκανε το 2-0 με τον Μποτία! Ο Μάριν συνεργάστηκε άψογα με τον Κούτρη, ο νεαρός μπακ έκανε μια γλυκιά σέντρα στο ύψος του πέναλτι και ο Ισπανός αμυντικός με μια δυνατή κεφαλιά νίκησε τον τερματοφύλακα του Πλατανιά για το 2-0! Οι ερυθρόλευκοι μετά από αρκετές χαμένες ευκαιρίες,πέτυχαν και τρίτο τέρμα. Στο 32' ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Μάριν, ο Σισέ δεν αστόχησε αυτήν την φορά και έβαλε φωτιά στο Καραϊσκάκης.  Τέλος πρώτου ημιχρόνου 3-0 για τον Ολυμπιακό,που είχε και άλλες ευκαιρίες στο παιχνίδι του.
Δεύτερο ημίχρονο και οι ερυθρόλευκοι συνέχισαν να πιέζουν και έχασαν δύο καλές ευκαιρίες με τους Πάρντο και Ταχτσίδη. Στο 67' ο διαιτητής έδωσε πέναλτι σε χέρι του Πατράλη, μετά το γύρισμα του Κούτρη, ο Ανσαριφάρντ ανέλαβε την εκτέλεση και δεν αστόχησε για να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Τελικά οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το γκολ της τιμής με τον Παπανικολάου στο 88',όμως οι Πειραιώτες πέτυχαν και 5ο τέρμα με τον Πάρντο στις καθυστερήσεις του αγώνα,ύστερα από ασίστ του Ανσαριφάρντ.
Τελικό σκορ 5-1 και πλέον μεσολαβεί η διακοπή λόγω εθνικών ομάδων. Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν τον Λεβαδειακό εντός έδρας για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος.


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ:
Προτό 6
Φιγκέιρας 7
Κούτρης 9
Σισέ 8
Μποτία 8
Ρομαό 8
Ταχτσίδης 7
Οφόε 8
Μάριν 9
Πάρντο 9
Ανσαριφάρντ 9

Νικολάου 5
Μάρτινς 5
Φορτούνης 7

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ:
Τάκης Λεμονής 9

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΤΣ:
Γήπεδο: Γεώργιος Καραϊσκάκης
Διαιτητής: Εμμανουήλ Σκουλάς (ΕΠΣ Θεσσαλίας)
Βοηθοί: Ιορδάνης Απτόσογλου (ΕΠΣ Αθηνών), Ράινχαρτ Μπουξμπάουμ (ΕΠΣ Αν. Αττικής)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τάκης Λεμονής): Προτό, Φιγκέιρας, Μποτία (46' Νικολάου), Σισέ, Κούτρης, Ρομαό (67' Μαρτίνς), Ταχτσίδης, Οτζίτζα (72' Φορτούνης), Πάρντο, Μάριν, Ανσαριφάρντ.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Νίκος Μαναρώλης): Κοκκαλάς, Στάθης, Πατράλης, Στάμου, Βάντερσον (70' Παπανικολάου), Κρος, Πλιάτσικας (λ.τ. 24' Ντικαμονά, λ.τ. 76' Πριντέτα), Ενσικουλού, Στανισάβλιεβιτς, Κοροβέσης, Μπούτνικ.

Γκολ: 2' & 90' Πάρντο, 19' Μποτία, 32' Σισέ, 68' πεν. Ανσαριφάρντ / 88' Παπανικολάου
Κάρτες: 33' Σισέ, 43' Ρομαό, 89' Νικολάου / 42' Στάμου, 56' Κρος, 58' Ενσικουλού

ΕΝΤΟΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΤΣΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΤΑΝΙΑ. ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΡΟΥΒΛΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΖΕΙ:




#‎Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου