Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

Συνέχισαν με νίκες στο πόλο οι άντρες και οι γυναίκες!

Η Χίος, το επόμενο «θύμα»
Με νίκες συνέχισαν στο πρωτάθλημα τα τμήματα πόλο του Ολυμπιακού. Οι άντρες επικράτησαν με 5-16 της Χίου εκτός έδρας και οι γυναίκες έκαναν το 4 στα 4  στο πρωτάθλημα επικρατώντας του Εθνικού στο ''Παπαστράτειο'' με 5-16. Το εκπληκτικό της υπόθεσης είναι ότι και οι άντρες και οι γυναίκες επικράτησαν με το ίδιο σκορ!

Χίος-Ολυμπιακός 5-16 (πόλο αντρών,πρωτάθλημα)


Με τον κόσμο του πέρασε από τη Χίο

Η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, επικράτησε με 16-5 του ΝΟ Χίου εκτός έδρας και πραγματοποίησε την πέμπτη νίκη σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα της Α1. Οι Πειραιώτες που είχαν τη θερμή συμπαράσταση των οπαδών τους οι οποίοι βρέθηκαν στο Ιωνικό Κολυμβητήριο της Χίου, έφτασαν εύκολα στην τελική επικράτηση, λίγες ημέρες μετά τη σπουδαία νίκη κόντρα στη Ντιναμό Μόσχας.  Δεν αγωνίστηκαν κόντρα στο Ν.Ο. Χίου οι Άντρο Μπούσλιε και Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς. Πριν την έναρξη της αναμέτρησης η Θύρα 7 Χίου βράβευσε τον Γιώργο Ντόσκα, ο οποίος αποσύρθηκε το καλοκαίρι από την ενεργό δράση, για την πολυετή προσφορά του στον σύλλογο.

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 1-4, 2-4, 1-5

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης 1, Δελακάς, Φουντούλης 3, Νικολαϊδης 2, Δερβίσης 2, Μουρίκης, Γούνας 3, Αργυρόπουλος 2, Ομπράντοβιτς 2, Γαλανόπουλος, Πρέκας, Γαβαλάς 1

ΧΙΟΣ: Καραμπέτσος, Μιμίδης 1, Ρουστάμοφ, Τεσάνοβιτς, Καλαργυρός, Μπερτόλης, Κανδιόγλου, Πανταζόπουλος 3, Παπούκας 1, Σωτηράκης, Μαρουλάς, Πέττας, Αϊβαλιώτης, Σωτηριανός, Καζάζης

Δηλώσεις

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, δήλωσε στο επίσημο site του συλλόγου (osfp.gr) :
“Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο πιστεύαμε ότι θα το κερδίσουμε, αλλά σίγουρα έπρεπε να προσπαθήσουμε αρκετά, για να έχουμε μια ευρεία νίκη. Σε αυτό που θέλω να σταθώ είναι στον συγκλονιστικό κόσμο του Ολυμπιακού ο οποίος καθ ‘όλη την διάρκεια του παιχνιδιού τραγουδούσε για την ομάδα μας, νιώθαμε ότι ήμασταν στον Πειραιά και το Παπαστράτειο! Νομίζω ότι μόνο εμείς μπορούμε να απολαύσουμε κάτι τέτοιο, να έχουμε δηλαδή τέτοια στήριξη από τον κόσμο μας σε όποιο κολυμβητήριο παίζουμε. Πλέον συγκεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι μας και την συνέχεια του πρωταθλήματος”

Ο Γιάννης Φουντούλης δήλωσε στο επίσημο site του Ολυμπιακού (osfp.gr) :
“Θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας που βρέθηκαν σήμερα στο κολυμβητήριο της Χίου για να μας υποστηρίξουν, τόσο τα παιδιά από τον τοπικό σύνδεσμο όσο και όλους όσους ταξίδεψαν σήμερα μέχρι εδώ για να δώσουν όλοι μαζί ενα βροντερό παρών. Πάντα είναι ευχάριστο να αγωνιζόμαστε σε τέτοια ατμόσφαιρα. Από την πλευρά μας ελπίζω με τον τρόπο μας να βοηθήσαμε κι εμείς τον Ηλία, να του δώσαμε δύναμη και του ευχόμαστε ότι καλύτερο για το μέλλον.”
            

Εθνικός-Ολυμπιακός 5-16 (πόλο γυναικών,πρωτάθλημα)

Έκανε το «4Χ4» ο Ολυμπιακός
Την 4η νίκη σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα, σημείωσε η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, που επικράτησε με 16-5 του Εθνικού ως τυπικά φιλοξενούμενη στο Παπαστράτειο στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η αυλαία της Β' Φάσης του Α' Γύρου. Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση του Εθνικού πραγματοποιώντας μια ακόμα καλή εμφάνιση. Οι «ερυθρόλευκες» έλεγχαν από την αρχή ως το τέλος το ρυθμό του αγώνα και έφτασαν με χαρακτηριστική ευκολία στην τελική επικράτηση.

Τα οκτάλεπτα: 1-4, 2-7, 0-1, 2-4

Εθνικός (Κώστας Βαμβακάρης): Δουρέκα Σ., Καλαργυρού, Δουρέκα Αδ., Βάσιλα, Αποστολίδου 1, Μπίσμπα, Κούβδου, Λογοθέτη, Νιαρχάκου 2, Φραγκιουδάκη, Κοντογιάννη 2, Τζούρκα, Κατσιμπρή, Χατζηκυριακάκη

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.: (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου Χ., Πλευρίτου Ελ 3.
Φουντωτού 1, Ελευθεριάδου, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 3, Πλευρίτου Μ. 1, Έμολο 3, Πλευρίτου Β., Τσουκαλά 3, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Σταματοπούλου, Κωνσταντοπούλου

Η δήλωση του Χάρη Παυλίδη
Μετά την επικράτηση κόντα στον Εθνικό ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Ήμασταν αρκετά σοβαροί. Η άμυνα πήγε πολύ καλά, αλλά είχαμε μια επιπολαιότητα στην επίθεση. Το βασικότερο είναι ότι τελειώσαμε άλλο ένα παιχνίδι με καλή απόδοση και κυρίως χωρίς κανένα τραυματισμό που είναι το πιο βασικό για αυτό το στάδιο της προετοιμασίας μας ενόψει των επόμενων αγώνων με τη Βουλιαγμένη και τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις».


Πηγή: osfp.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου