Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017

Τραμπούκικη επίθεση Μελισσανίδη σε Κούγια!

Η ΧΟΥΝΤΑ στο Ελληνικό ποδόσφαιρο των Σαββίδη-Μελισσανίδη καλά κρατεί. Ο "τίγρης" επιτέθηκε πριν από λίγο στον Αλέξη Κούγια με μπουνιές προφανώς επειδή των πείραξαν οι αποκαλύψεις για την σκευωρία που κάνει εναντίον του Βαγγέλη Μαρινάκη (δείτε εδω:http://kokkinodna.blogspot.gr/2017/09/blog-post_77.html ) και η ανακοίνωση της ΑΕΛ για τους διαιτητές στο ΑΕΛ-ΑΕΚ... Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ του parapolitka.gr:
Μαφιόζικη επίθεση δέχθηκε το βράδυ της Παρασκευής ενώ βρισκόταν σε γνωστό ζαχαροπλαστείο της Βουλιαγμένης ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δέχθηκε επίθεση από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος συνοδευόταν από 6-10 άτομα της προσωπικής του φρουράς.

Σε επικοινωνία των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ με τον γνωστό ποινικολόγο, ο κ. Κούγιας σημείωσε πως τον κρατούσαν οι σωματοφύλακες του Δημήτρη Μελισσανίδη και τον γρονθοκοπούσε ο ίδιος.
Ο κ. Κούγιας βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Αστυνομικό Τμήμα Βουλιαγμένης, όπου και καταθέτει για το περιστατικό, ενώ στη συνέχεια αναμένεται να μεταβεί σε νοσοκομείο για να εξεταστούν από γιατρούς τα τραύματά του.  


ΥΓ. Κύριε Κοντονή και κύριε Βασιλειάδη θα καταδικάσετε τους τραμπουκισμούς του Μελισσανίδη;εσείς  οι ''αντικειμενικοί'' δημοσιογράφοι θα καταδικάσετε τον αγαπημένο σας ''τίγρη'';

Πηγή: http://www.parapolitika.gr

1 σχόλιο:

  1. ΑΛΕΞΗ ΚΥΝΗΓΙΣΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕΛΗΣΣΑΝΙΔΗ ΣΑΒΙΔΗ ΝΑ ΞΕΒΡΟΜΙΣΗ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΨΑΞΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΤΟΝ ΜΕΛΗΣΣΑΝΙΔΗ ΠΩΣ ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑ ΕΓΙΝΕ ΜΕΓΑΛΟΛΕΥΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή