Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Νίκη ψυχολογίας με σούπερ Εμενίκε αλλά μέτρια εμφάνιση. Ολυμπιακός Αστ.Τρίπολης 2-1 (Κύπελο)

Ο Θρύλος έκανε μέτρια εμφάνιση, αλλά πέτυχε μια νίκη πολύ σημαντική (2-1) ειδικά ως προς την ψυχολογία. Έδωσαν απαντήσεις οι αδικημένοι από τον Χάσι, Εμενίκε και Μάρτινς. Το Σάββατο ο Χάι έπαιξε με δύο δεξια μπακ (Ζιλέ, Φιγκέιρας) και σήμερα με δύο αριστερά μπακ (Κούτρη, Μίλιτς). Φοβερός και πολύ κινητικός ο Εμενίκε πετυχαίνοντας μάλιστα 2 γκολ, οι Μάρτινς, Μπεν άλλαξαν τη ροή του αγώνα στο δεύτερο ημίχρονο. Σταθερός ο Σισέ. Πάλι τραγικός σε αυτοματισμούς ο Θρύλος στο ά ημίχρονο...

Ο Εμάνουελ Εμενίκε αρχικά, αφού ευστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι στο 71',ένα πέναλτι που κέρδισε ο Ανδρούτσος από τον Ζουμά, έκανε 2 τα προσωπικά του τέρματα και του Ολυμπιακού στο 77', κάνοντας ένα τρομερό σουτ, έπειτα από εκπληκτική πάσα του κακού πάντως σήμερα Κώστα Φορτούνη. Ο Εμενίκε έδειξε ότι ανεβαίνει σιγά- σιγά και αν συνεχίσει έτσι θα μπορέσει να βοηθήσει τον Θρύλο στη δύσκολη συνέχεια με τα πολλά και κρίσιμα παιχνίδια που έχει μπροστά του. Για τον Αστέρα Τρίπολης μείωσε σε 2-1 ο Τσουκαλάς στο 84',ύστερα από λάθος του Φορτούνη. Ο διαιτητής Νεοφυτιάδης από την άλλη έκλεισε τα μάτια σε χέρι του Ζουμά στο 47' σε σέντρα του Κόυτρη.
Πλέον ακολουθεί το ντέρμπι με την αεκ στο ΟΑΚΑ την Κυριακή για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος.


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ:
Προτό 5
Ομάρ 5
Σισέ 7
Νικολάου 5
Κούτρης 6
Ζντίελαρ 5
Ταχτσίδης 6
Φορτούνης 5
Ανδρούτσος 5
Πάρντο 6
Εμενίκε 9

Μάρτινς 8
Μπέν 7
Μίλιτς 6

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ :
Μπέσνικ Χάσι 5


ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΤΣ:
Γήπεδο: Γεώργιος Καραϊσκάκης
Διαιτητής: Ιωάννης Νεοφυτιάδης (ΕΠΣ Κορινθίας)
Βοηθοί: Άγγελος Πήττας (ΕΠΣ Ηλείας), Κωνσταντίνος Κωνστάντιος (ΕΠΣ Ευβοίας)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπέσνικ Χάσι): Προτό, Ελαμπντελαουί (46' Μαρτίνς), Σισέ, Νικολάου, Κούτρης, Ανδρούτσος (74' λ.τ. Μίλιτς), Ταχτσίδης, Πάρντο, Φορτούνης, Μπεν, Εμενίκε.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Ζουμά (79' Ιγκλέσιας), Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Κυριακόπουλος, Τσουκαλάς, Τσιλιανίδης (63' Κουμάντεϊ), Μουνάφο, Στανισάβλιεβιτς (59' Γκοντό), Δουβίκας.

Γκολ: 71' πεν. & 77' Εμενίκε / 84' Τσουκαλάς
Κάρτες: 81' Ταχτσίδης, 90+3' Εμενίκε / 22' Πασαλίδης, 43' Μουνάφο, 69' Ζουμά, 76' Κυριακόπουλος, 79' Γκοντό

#‎Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου