Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017

Μπλόκο Καλογερόπουλου-"εξυγίανσης"! Ξάνθη Ολυμπιακός 1-1(πρωτάθλημα)

Ότι δεν κατάφερε ο Κατσικόγιαννης με Λαμία, το κατάφερε σήμερα ο Καλογερόπουλος και στέρησε τους  βαθμούς από τον Θρύλο αφού δεν έδωσε πέναλτι και αποβολή στο 10', πράγμα το οποίο προφανώς κ θα επηρέαζε την εξέλιξη του αγώνα. Μάλιστα ο παίκτης που δεν αποβλήθηκε, σκόραρε μετά για την Ξάνθη. Τραγική όμως η άμυνα του Θρύλου κι αυτό θα πρέπει να διορθωθεί άμεσα όπως και η απίστευτη αστοχία στην επίθεση...

Η ΣΦΑΓΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ:
Μέσα στα μάτια του Καλογερόπουλου η φάση ΣΤΟ 10' με τον Φορτούνη όπου ο Λισγάρας αποκρούει και στερεί το 0-1 (πέναλτι και κόκκινη), αλλά ο Αθηναίος διαιτητής, πάλι δεν είδε τίποτα. Το έπνιξε το πέναλτι. Αργότερα νέο φάουλ με χέρι του Λισγάρα που έχει καταφέρει σε αυτές τις δύο φάσεις και δεν έχει δει ούτε κάρτα! Φυσικά, στο πλαίσιο της εξυγίανσης, την πρώτη κάρτα στο ματς θα την έβλεπε παίκτης του Ολυμπιακού. Έτσι και έγινε με τον Ζιλέ στο 24’, που παραδέχθηκε την παράβαση, φυσικά. Των άλλων δεν βλέπουν τίποτα, αλλά στο πλαίσιο της εξυγίανσης, έχουμε καταλάβει ήδη… Για πλάκα και η κίτρινη στον Μάριν στο 31’, πλήρωσε και το over 1,5 κίτρινες του Ολυμπιακού με 1,60. Σίγουρο είναι φέτος, στο 1,20 θα πέσει σε λίγο καιρό. Διπλό φάουλ στο 37’ παικτών της Ξάνθης, σε Φορτούνη και Τζούρτζεβιτς, διακοσμητικές εδώ οι κάρτες από τον Καλογερόπουλο.
Στα του αγώνα ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στο 12' με κεφαλιά του Ένγκελς.ύστερα από κόρνερ του Σεμπά. Ενώ στην συνέχεια ο Ολυμπιακός έχασε μεγάλες ευκαιρίες με τον Τζούρτζεβιτς και πιο συγκεκριμένα στο 16',στο 23'. Ενώ στο 39' ο Σεμπά από κοντινή απόσταση έστειλε την μπάλα άουτ. Εν τέλει η Ξάνθη έφτασε στην ισοφάριση με γκολ του Λίσγαρα,ύστερα από σέντρα του Μπρίτο στο 43'. Τέλος ημιχρόνου 1-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι ερυθρόλευκοι δεν έκαναν τόσες τελικές,έπεσε ο ρυθμός στο παιχνίδι,παρόλαυτα όμως θα μπορούσαν να ξαναπάρουν προβάδισμα στο σκορ με τον Σεμπά στο 55',όταν σε γυριστό σουτ του ο Ζίβκοβιτς έδιωξε σε κόρνερ.
Οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν γκολ στο 79' με τον Εμενίκε,αλλά ο Καλογέροπουλος το ακύρωσε,καθώς η μπάλα βρήκε το χέρι του Νιγηριανού επιθετικού.
Οι ερυθρόλευκοι στο τελευταίο δεκάλεπτο είχαν κάποιες τελικές,αλλά όχι την κλασική ευκαιρία. Τελικό σκορ 1-1 και πλέον όλοι στρέφουν την προσοχή τους,στον αγώνα της Τρίτης με την Σπόρτινγκ Λισαβόνα για το τσάμπιονς λιγκ.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ:
Καπίνο 7
Φιγκέιρας 4
Κούτρης 3
Ρομαο 5
Ένγκελς 7
Ζιλέ 5
Οφόε 7
Φορτούνης 5
Μάριν 5
Σεμπά 6
Τζούρτζεβιτς 5
ΑΛΛΑΓΕΣ:
Εμενίκε 5
Καρσελά 7
Ανδρούτσος 5
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ:
Μπέσνικ Χάσι 5

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΤΣ:

Γήπεδο: Ξάνθη Arena
Διαιτητής: Χαράλαμπος Καλογερόπουλος (ΕΠΣ Αθηνών)
Βοηθοί: Δαμιανός Ευθυμιάδης (ΕΠΣ Πιερίας), Αντώνιος Καρατζίκας (ΕΠΣ Αθηνών)

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Φλίσκας, Κασάδο, Ντε Λούκας (72' Μεχία), Καμαρά, Λουσέρο, Κίκε (59' Ρότσε), Μπρίτο, Γέντρισεκ (81' Τριάδης).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπέσνικ Χάσι): Καπίνο, Φιγκέιρας, Ρομαό, Ένχελς, Κούτρης, Ζιλέ, Οτζίτζα Οφόε, Φορτούνης (76' Ανδρούτσος), Σεμπά, Μάριν (65' Καρσελά), Τζούρτζεβιτς (60' Εμενίκε).

Γκολ: 43' Λισγάρας / 12' Ένχελς
Κάρτες: 68' Ντε Λούκας, 70' Μπαξεβανίδης, 81' Μεχία, 90+1' Ζίβκοβιτς, 90+2' Ρότσε / 25' Ζιλέ, 33' Μάριν


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου