Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Τους έκανε πλάκα ως και ο Κούγιας!1-1 ο μπαοκ με την Λάρισα!


Νέα γκέλα για τον πρωταθλητή Ιουλίου μπαοκ. Ο μπαοκ κόντρα στην χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος αναδείχθηκε 1-1,ενώ θα μπορούσε να είχε χάσει αν ο Ρέι δεν έκανε κάποιες καλές επεμβάσεις στο τέλος του αγώνα.
Η πλάκα είναι ακόμα μεγαλύτερη αν αναλογιστεί κανείς ότι ο παοκ έπαιζε με την χειρότερη αμυντική ομάδα του πρωταθλήματος και παρόλαυτα είχε λιγότερες τελικές προσπάθειες, 7 έναντι 8 της Λάρισας.
Πλέον ο μπαοκ έχασε την ευκαιρία να ανεβεί στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος -έστω και προσωρινά- και με την εικόνα που παρουσιάζει το συνονθύλευμα του Λουτσέσκου και του Ιβάν είναι απίθανο να ξεπεράσουν τον Άρη στους τίτλους. Είπαμε εκτός Τούμπας δεν έχει νίκη.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: AEL FC Arena
Διαιτητής: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης (Ηπείρου)
Βοηθοί: Ιορδάνης Δημητριάδης (Καστοριάς) & Κωνσταντίνος Ποντίκης (Πρέβεζας)
4ος: Σταύρος Μάνταλος (Καβάλας)

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Γουάλας, Γιοβάνοβιτς (24’ λ.τ. Φάρκας), Ζίζιτς, Ρέντζας, Άντονι, Αγκάνοβοτς, Λεοζίνιο (76’  Περόνε), Κρίζμαν, Ντέλετιτς, Ναζλίδης (84’  Μασούρας)
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ρέι, Μάτος, Βαρέλα, Σαμπράνο, Λέοβατς, Μαουρίσιο, Τσίμιροτ, Ελ Καντουρί, Πέλκας (63’  Σάχοβ), Βιεϊρίνια (85’  Μακ), Πρίγιοβιτς (71’  Κουλούρης).

Γκολ: 89’ Κρίζμαν / 44’ Μάτος
Κάρτες: 50’ Φάρκας, 66’  Αγκάνοβιτς, 78’ Περόνε, 83’ Άντονι-18’  Μαουρίσιο, 37’  Σαμπράνο, 52’ Πέλκας, 55’  Μάτος, 70’  Πρίγιοβιτς

Αποβολές: 87’ Κουλούρης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου