Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Η ήττα στην πρεμιέρα από την Σπόρτινγκ,ο Χάσι,αλλά και η επόμενη μέρα για τον Θρύλο!

Στο πλευρό της ομάδας μέχρι το τελευταίο λεπτό!
Ο Ολυμπιακός συνέχισε την αρνητική παράδοση των τελευταίων ετών που τον θέλουν να ξεκινάει με το αριστερό τις υποχρεώσεις του στους ομίλους στο τσάμπιονς λιγκ,καθώς ηττήθηκε με 2-3 από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο ''Γεώργιος Καραϊσκάκης'' και μπορεί το 2-3 να ακούγεται,κάπως τιμητικό,αλλά είναι πλασματικό σκορ,καθώς ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να φάει πολλά περισσότερα από τους Πορτογάλους που είχαν τρία δοκάρια στο παιχνίδι τους.
Η ευθύνη για την χθεσινή ήττα έχει ονοματεπώνυμο Μπεσνίκ Χάσι. Διότι ο Κοσοβάρος τεχνικός έχει ένα αρκετά καλό υλικό στα χέρια του,αλλά χθες πιάστηκε εντελώς αδιάβαστος από το παιχνίδι των Πορτογάλων. Γιατί πολύ απλά στην Ευρώπη και με ομάδες τέτοιου επιπέδου,η Σπόρτινγκ μονάχα για το δ΄γκρουπ δεν είναι,δεν είναι δυνατόν να παίζεις τόσο επιθετικά και με παίχτες οι οποίοι δεν μαρκάρουν. Είναι δυνατόν να μου χρησιμοποιείς τόσο επιθετικά χαφ και ενώ ξέρεις ότι ο Ρομαό θα παίξει στο κέντρο της άμυνας και ταυτόχρονα θα χαθεί μια θέση στην μεσαία γραμμή;χωρίς να θέλουμε να το παίξουμε προπονητές,αλλά η κοινή ποδοσφαιρική λογική λέει,ότι όταν παίζεις στην Ευρώπη με τέτοιες ομάδες,με απίστευτη ταχύτητα από το κέντρο και μπροστά,θα παίζεις μονάχα με τρία χαφ και θα χτυπάς στην κόντρα,όταν σου δίνεται η ευκαιρία,άλλωστε και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας δεν διακρίνεται ιδιαίτερα για την καλή της άμυνα,οπότε άνετα της έβαζες ένα γκολ σε μια αντεπίθεση. Επιπλέον δεν γίνεται να βάζεις στην ίδια ενδεκάδα -πόσο μάλλον σε ευρωπαϊκό αγώνα- και Μάριν και Φορτούνη,είτε ο ένας θα παίζει,είτε ο άλλος και οι δύο μαζί δεν γίνεται. 
Ένα άλλο λάθος του Χάσι είναι και το γεγονός ότι άργησε να κάνει τις αλλαγές,βλέπει ότι η ομάδα χάνει 0-2 στο 12' και ταυτόχρονα η Σπόρτινγκ πιέζει για άλλα γκολ και δεν κάνει καμία απολύτως κίνηση από τον πάγκο,γιατί δεν μπαίνει νωρίτερα ο Ζντίελαρ μπας και μαζευτούν λίγο τα πράγματα,κάτι το οποίο έγινε με την είσοδο του στο δεύτερο ημίχρονο;
Μπορούμε να αναλύουμε ώρες το χθεσινό παιχνίδι,αλλά θα πρέπει να σκεφτούμε την επόμενη ημέρα για την ομάδα. Σίγουρα αυτή η ήττα μπορεί να φανεί καταλυτική για την συνέχεια στην Ευρώπη,καθώς πλέον ακολουθούν Τορίνο,αλλά και οι δύο αναμετρήσεις με την Μπαρτσελόνα,πράγμα που σημαίνει ότι πολύ δύσκολα ο Ολυμπιακός θα πάρει βαθμούς από αυτούς τους αγώνες,αν και στην μπάλα όλα είναι πιθανά. 
Πλέον ακολουθούν οι αγώνες του πρωταθλήματος με Αστέρα Τρίπολης και ΑΕΚ και μεσοβδόμαδα πάλι με τον Αστέρα για το κύπελλο,τρεις αναμετρήσεις πολύ σημαντικές για τις εγχώριες διοργανώσεις,διότι μην ξεχνάμε ότι ο πρωταρχικός στόχος είναι η κατάκτηση του νταμπλ και ειδικά το φετινό κόντρα σε όλους και σε όλα,με δική τους ΕΠΟ,με την δική τους διαιτησία θα είναι το πιο γλυκό από όλα.

ΥΓ. Ότι και να πούμε για τον λαό του Θρύλου είναι λίγο. Να χάνει η ομάδα του με ένα βαρύ σκορ και παρόλαυτα να μην σταματάει λεπτό να την ενθαρρύνει,αυτός ο κόσμος όντως δεν λυγά ποτέ.
ΥΓ2. Πάντως για ορισμένους επιλεκτικούς να τους θυμίσουμε ότι ακολουθεί παιχνίδι με τον Αστέρα για το κύπελλο,καλό να έρχονται και σε παιχνίδια,όχι μονάχα σε τσάμπιονς λιγκ και ντέρμπι.
ΥΓ3. Ας ελπίσουμε η ψυχάρα ο Πάρντο να παίξει και σε άλλα παιχνίδια,πιστεύουμε το αξίζει.
ΥΓ4. Να είσαι στους μηδέν βαθμούς και μάλιστα τελευταίος στο πρωτάθλημα,να σε έχει αποκλείσει ένα άγνωστο σουηδικό χωριό,να σε έχει αποκλείσει σαν σε προπόνηση η ΤΣΣΚΑ Μόσχας από τα προκριματικά και παρόλαυτα να σχολιάζεις τον μόνιμο πρωταθλητή για μια ήττα στην Ευρώπη,είναι μια απόδειξη ότι η ανθρώπινη βλακεία και ξεφτίλα δεν έχουν όρια.
ΥΓ5. Απλά υπόκλιση για το εκπληκτικό κορεό της Θύρας 7.

Μόνο ο κόσμος σου δεν λυγά ποτέ...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου