Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

Αντρίκειες απαντήσεις Μαρινάκη προς Τσίπρα και λασπολόγους!

Μαρινάκης σε Τσίπρα: «Ούτε εγώ ούτε ο πρωθυπουργός μπορούμε να παραγγέλνουμε πρωταθλήματα»(vid)
Αντρίκειες και ξεκάθαρες απαντήσεις έδωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακού,Βαγγέλης Μαρινάκης,στο παραλήρημα του Τσίπρα στην ΔΕΘ περί κατακτήσεως του πρωταθλήματος από τον ....παοκ,αλλά και στα διάφορα παπαγαλάκια που λασπολογούν τον Ολυμπιακό.

Δείτε τι δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο Βαγγέλης Μαρινάκης:

«Όταν αγόρασα τον Ολυμπιακό το 2010 και ξεκίνησε το πρωτάθλημα έβλεπα διάφορα περίεργα πράγματα με τη διαιτησία, τους παράγοντες και μου είχαν κάνει εντύπωση. Είχα βγει τη 2η αγωνιστική και τα είχα καταγγείλλει.
Δυστυχώς και πέρσι και φέτος, ξεκίνησαν από τα φιλικά, βιαζόμασταν να ξεκινήσει γρήγορα αυτή η ξεφτίλα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, βλέπουμε πολύ περίεργα πράγματα. Βλέπουμε ανθρώπους οι οποίοι έχουν αποστολή να κάνουν ζημιά στον Ολυμπιακό. Εμείς δεν θα συνεχίσουμε να παραπονιόμαστε με το τι έκανε ο διαιτητής, το αν δεν μας έδωσε ένα πέναλτι, αποβολή και ο ίδιος παίκτης έκανε το 1-1 ή αν έβαλε το 1-2 και μας το ακύρωσε.
Όλα αυτά τα βλέπουμε και ξέρουμε καλά τι γίνεται, αλλά έχουμε μάθει να παλεύουμε.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι το πρωτάθλημα θα πρέπει να κριθεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο δεν μπορεί κανείς να δώσει παραγγελία για το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα.
Αυτό που είπε νωρίτερα ο κύριος πρωθυπουργός ότι αυτό που έχει μείνει είναι να πάρει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, εγώ έχω να πω στον κύριο Πρωθυπουργό ότι το μόνο που έχει μείνει είναι να πάρει ο Ολυμπιακός το 8ο συνεχόμενο ή να τα πάει πάρα πολύ καλά στο Champions League. Αλλά ούτε εγώ, ούτε κανείς και ιδιαίτερα ένας Πρωθυπουργός δεν μπορεί να παραγγέλνουμε το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και ποιος θα πάει καλά στην Ευρώπη.
Τέλος πάντων εμείς έχουμε υπομονή και επιμονή. Ξέρουμε ότι είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα, θα παλέψουμε να είστε σίγουροι. Και να είναι σίγουροι και οι οπαδοί μας οι οποίοι πρέπει να είναι ήρεμοι με αυτά που βλέπουν, γιατί είναι σίγουρο ότι προβληματίζονται.
Σήμερα μπορούσαμε παρά τα περίεργα που είδαμε να είχαμε κερδίσε το ματς, εμείς φταίμε για αυτό. Αλλά τέλος πάντων όπως σας είπα ότι δεν το βάζουμε κάτω θα παλέψουμε και το 8ο συνεχόμενο να το ξέρει και ο Τσίπρας και όποιος άλλος θα το πάρει ο Ολυμπιακός, να είστε σίγουροι.
Σε ερώτηση για το αν το φετινό ρόστερ που είναι κατά γενική ομολογία ένα από τα καλύτερα επί ημερών του Βαγγέλη Μαρινάκη, του δημιουργεί του ίδιου μία αισιοδοξία για τη συνέχεια, απάντησε:
«Σίγουρα μας δημιουργεί μία αισιοδοξία και μία σιγουριά. Αν δεν παλέψεις, αν δεν δουλέψεις σκληρά, δεν μπορεί να έρθει από μόνο του. Άρα εμείς θα πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας, να δουλέψουμε σκληρά και να κερδίσουμε, τόσο απλά».
Όσον αφορά το δικό του μήνυμα ενόψει της πρεμιέρας του Champions League, τόνισε: «Την Τρίτη είναι το πιο καθοριστικό ματς. Θα πρέπει να δούμε ένα γεμάτο Καραϊσκάκη, να βοηθήσουμε όσο μπορούμε τους παίκτες μας να κάνουν την υπέρβασή τους και να κερδίσουν μία πολύ μεγάλη ομάδα για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε, τίποτα παραπάνω. Σας ευχαριστώ πολύ...».



#‎Κόκκινο_DNA
#‎Ο_λαός_του_Ολυμπιακού_δίνει_τις_απαντήσεις_του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου