Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Ο "ΣΦΑΓΕΑΣ" του Θρύλου Σιδηρόπουλος στο ντέρμπι. Γελάνε και οι πέτρες με τον ορισμό!

Τον...κορυφαίο διαιτητή στις διαιτητικές σφαγές εναντίον του Ολυμπιακού όρισε η ΚΕΔ της εξυγίανσης για το επερχόμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ορισμός πρόκληση που δείχνει το τι επρόκειτο να ακολουθήσει. Το KOKKINO DNA σας παρουσιάζει κάποιες από τις σφαγές του... κορυφαίου Σιδηρόπουλου...

ΑΕΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-0 (ά γύρος πρωταθλήματος 2010/2011)

*Γκολ της ΑΕΚ με τον Μπλάνκο στο 90',με ένα καπνογόνο να έχει πέσει στην μεγάλη περιοχή του Ολυμπιακού. Ο Σιδήροπουλος αντί να διακόψει τον αγώνα και να βγάλει το καπνογόνο από την αγωνιστικό χώρο συνέχισε κανονικά την αναμέτρηση και έτσι ο Ολυμπιακός δέχτηκε το γκολ που έκρινε και την αναμέτρηση.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΕΚ 3-0 ('α γύρος πρωταθλήματος 2016/2017)

*Ούτε κίτρινη στον Γιόχανσον, παρά το φάουλ στον Μιλιβόγεβιτς (14’).
*Στο 21’ «έπνιξε» κίτρινη στον Λαμπρόπουλο, παρότι σωστά καταλόγισε το φάουλ στον Φορτούνη στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής της ΑΕΚ, καθώς ο παίκτης του Ολυμπιακού έκανε μπάσιμο.
*Στο 28’ η μπάλα ήταν πλάγια δεξιά στην περιοχή της ΑΕΚ και ο Λαμπρόπουλος έκανε φάουλ στον Ιντέγε, το οποίο ο Σιδηρόπουλος δεν έδωσε.
*Στο 38’ τα γράψαμε πάνω για τον Ντίντακ.
*Στο 58' ο Πατίτο χτυπάει τον Φιγκέιρας εκτός φάσης που σημαίνει ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΚΟΚΚΙΝΗ για τον παίκτη της αεκ κάτι που δεν συγκυνεί τον...κορυφαίο...
*Στο 62’ ο Χριστοδουλόπουλος, μπροστά στα μάτια του βοηθού Δημητριάδη (Μακεδονίας), πήγε με τις τάπες στον Φιγκέιρας. Ούτε φάουλ δόθηκε, ούτε κίτρινη.
*Μια ακόμη κίτρινη γλίτωσε ο Μάνταλος για φάουλ στον Ελιονούσι στο 86’, η οποία θα ήταν η δεύτερη.
 -Και ο δεύτερος βοηθός Λάζαρος Δημητριάδης (Μακεδονίας) ο οποίος επίσης ορίστικε βοηθός στο ντέρμπι ήταν μια από τα ίδια. Στο 17’ η ΑΕΚ κέρδισε το πρώτο της κόρνερ, ενώ είχε προηγηθεί οφσάιντ που δεν καταλόγισε. Και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους άφησε να εξελιχθεί επίθεση της ΑΕΚ, αν και δυο παίκτες της ήταν εκτεθειμένοι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΟ 3-0 ('α γύρος πρωταθλήματος 2016/2017) 6-11-2016

Καταιγιστικός ο Ολυμπιακός στον αγώνα, στο... ντέρμπι με τον ΠΑΟ. Άνετη νίκη με 3-0 των Πειραιωτών, οι οποίοι στο Β' μέρος χαλάρωσαν και... επέτρεψαν στον αντίπαλο να μην διαλυθεί. Όμως (και) παρά το ανύπαρκτο πέναλτι που έδωσε ο Σιδηρόπουλος στη... βουτιά του Βιγιαφάνιες, αλλά και χάρισε κόκκινη στον Μολέντο στο 10' λεπτό, ο Ολυμπιακός κράτησε το 3-0 (Μποτία 21', Ελιουνούσι 26', Ιντέγε 44' τα γκολ)

ΑΕΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1 (επαναληπτικός ημιτελικών κυπέλλου 26/4/2017)

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος, λοιπόν, άρχισε τα αίσχη υπέρ της ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, στο ΟΑΚΑ.
Στο 22’, σε μια διεκδίκηση της μπάλας, ο Μάριν σταμάτησε με τάκλινγκ τον Βράνιες παραχωρώντας πλάγιο. Την ώρα που ο Γερμανός ήταν πεσμένος στο γήπεδο και η φάση είχε τελειώσει, ο Βράνιες τον πάτησε ύπουλα και ο Σιδηρόπουλος ήταν μπροστά στη φάση και η απόδειξη είναι ότι έβγαλε αμέσως την κάρτα από το τσεπάκι του.
Ωστόσο, αυτή είχε κίτρινο χρώμα, σε μια φάση που αποτελεί τον ορισμό της αποβολής! Να τον χαίρεται η ΚΕΔ τον «βαπτισμένο» από τα ΜΜΕ των «εξυγιαντών» ως ''κορυφαίο''. Επίσης έδωσε πέντε λεπτά καθυστερήσεων,αλλά ζήτημα αν σε αυτά παίχτηκε έστω και ένα λεπτό χωρίς διακοπή.

ΥΓ1***Ο κορυφαίος προέρχεται από τιμωρία στο ματς της πρώτης αγωνιστικής Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα
***Ενας βοηθός είναι ο Κωσταράς, ο οποίος έκανε τεράστιο λάθος στο περσινό ματς Κυπέλλου Ατρόμητος-Ολυμπιακός 1-2, καθώς το γκολ των γηπεδούχων προήλθε από οφσάιντ
ΥΓ 2: 
Αναλυτικά η τριάδα του ντέρμπι:
20:30 ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
Βοηθοί: Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας), Δημητριάδης (Μακεδονίας)

#‎Κόκκινο_DNA 
#Κάτω_τα_χέρια_από_τον_Ολυμπιακό_μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου