Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

Στον Ολυμπιακό οι Έγκενς και Ρόμπινσον!

Νέες μεταγραφές για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό. Το τμήμα πόλο γυναικών ενισχύθηκε με τις Μόνικα Έγκενς που επιστρέφει στον Ολυμπιακό και η οποία αγωνίζεται στις θέσεις 4-5,αλλά και με την διεθνή Καναδή φουνταριστό Κριστίν Ρόμπινσον. Να θυμίσουμε επίσης ότι και οι δύο συνεργάστηκαν φέτος με τον Χάρη Παυλίδη, ο οποίος είναι προπονητής στην εθνική Καναδά.

Στον Ολυμπιακό η Μόνικα Έγκενς.
Επέστρεψε στον Θρύλο η Έγκενς!
«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Μόνικα Έγκενς. Η διεθνής Καναδέζα πολίστρια που αγωνίζεται στις θέσεις 4-5 υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και επιστρέφει στο σύλλογό μας, μετά τη σεζόν 2015-2016.
Who is Who
Ημ. Γεν.: 25 Δεκεμβρίου 1990
Ύψος: 1.88μ.
Βάρος: 77κ.
* Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Οριζόντε Κατάνια και αναδείχθηκε πρώτη σκόρερ στην Ιταλία με 61 γκολ σε 21 συμμετοχές».

Δείτε τις δηλώσεις της παίκτριας στο osfp.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφω στον Ολυμπιακό. Από την στιγμή που έφυγα σκεφτόμουν πάντα ότι μια ημέρα θέλω να γυρίσω και είμαι ευτυχισμένη που αυτό συνέβη τόσο σύντομα.
Ανυπομονώ να συναντήσω και πάλι τις συμπαίκτριες μου και να δουλέψουμε μαζί για την επιστροφή μας στην κορυφή της Ευρώπης».

Στον Ολυμπιακό η Κριστίν Ρόμπινσον.
Η ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων» αναφέρει τα εξής:
«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Κριστίν Ρόμπινσον. Η διεθνής Καναδέζα πολίστρια που μπορεί να αγωνιστεί ως φουνταριστή και ως αμυντικός υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο.
Who is Who
Ημ.Γεν.: 17 Μαΐου 1984
Ύψος: 1.80μ.
Βάρος: 80κ.
* Τα τελευταία δυο χρόνια αγωνιζόταν στην Ιταλική Πάντοβα».

Δείτε τι δήλωσε η παίκτρια στο osfp.gr:
«Αισθάνομαι μεγάλη χαρά που εντάσσομαι στο ρόστερ του Ολυμπιακού, μιας ομάδας που βρίσκεται στο κορυφαίο επίπεδο της υδατοσφαίρισης κάτι που πιστοποιεί η παρουσία του και οι διακρίσεις των τελευταίων χρόνων στην Ευρώπη. Η προσαρμογή μου στην ομάδα θα είναι εύκολη και περιμένω πως και πώς να αρχίσουν οι επίσημες υποχρεώσεις».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου