Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ για 88 λεπτά, διέσωσε το σκορ ο Πάρντο! Ολυμπιακός -Σπόρτινγκ 2-3 (τσάμπιονς λιγκ)





Ο Ολυμπιακός έκανε μια ΤΡΑΓΙΚΗ εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, δεν υπήρχε στο γήπεδο και βρέθηκε να χάνει με 0-3,με την Σπόρτινγκ μάλιστα να έχει και δύο δοκάρια στο παιχνίδι! Τραγικό το λάθος Χάσι να παίξει χωρίς καθαρό αμυντικό χαφ (όπως με Ριέκα που έπαιξε με 3 αμυντικά χαφ) και το πλήρωσε. Στο δεύτερο ημίχρονο που το διόρθωσε η ομάδα κάπως μάζεψε τα ασυμμάζευτα και μάλιστα στο τέλος με τον...αδικημένο από τον Μπέντο πέρσι αλλά κ φέτος Φελίπε Πάρντο,ο οποίος πέτυχε τα δύο γκολ της ομάδας στο 89' και στο 93' και διέσωσε την παρτίδα κ το σκορ δεν πήρε διαστάσεις ολέθρου κάτι το οποίο δεν πρέπει να μας κλείσει τα μάτια για την τραγική άμυνα... ,άλλωστε άσχημα δείγματα έδειξε ο Θρύλος και στα προηγούμενα παιχνίδια του,τόσο στα προκριματικά,αλλά ακόμα και στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Το Τσάμπιονς λιγκ θα το παλέψουμε αυτό όμως που είναι ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ είναι το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
Τώρα ακολουθεί η αναμέτρηση του Σαββάτου κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο κεκλεισμένων των Θυρών ''Γεώργιος Καραϊσκάκης''. Επόμενη αναμέτρηση για το τσάμπιονς λιγκ είναι με την Γιούβεντους στο Τορίνο.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ:
Καπίνο 4
Ομάρ 4
Φιγκέιρας 2
Ένχελς 2
Ρομαό 3
Ζιλέ 4
Οφόε 4
Φορτούνης 2
Μάριν 5
Καρσελά 4
Τζούρτζεβιτς 5


Ζντίελαρ 7
Εμενίκε 6
Πάρντο 9

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ:
Μπέσνικ Χάσι 0


ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΤΣ:
 Γήπεδο: Γεώργιος Καραϊσκάκης

Διαιτητής: Viktor Kassai (HUN)
Βοηθοί: György Ring (HUN), Vencel Tóth (HUN)
Επιπρόσθετοι βοηθοί: Tamás Bognar (HUN), Sandor Szabo (HUN)
Τέταρτος διαιτητής: Peter Berettyán (HUN)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπέσνικ Χάσι): Καπίνο, Ελαμπντελαουί, Ρομαό, Ένχελς, Φιγκέιρας, Ζιλέ, Οτζίτζα Οφόε, Καρσελά (78' Πάρντο), Φορτούνης (46' Ζντιέλαρ), Μάριν, Τζούρτζεβιτς (62' Εμενίκε).
ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΣΑΒΩΝΑΣ (Ζόρζε Ζεζούς): Ρουί Πατρίσιο, Πιτσίνι, Κοάτες, Ματιέ, Χόναταν Σίλβα, Ουίλιαμ Καρβάλιο, Μπατάγλια, Ζέλσον Μαρτίνς (72' Μπρούνο Σέζαρ), Μπρούνο Φερνάντες (87' Ριστόφσκι), Ακούνια, Ντουμπιά (63' Ντοστ).

Γκολ: 89' & 90+3' Πάρντο / 2' Ντουμπιά, 13' Ζέλσον Μαρτίνς, 43' Μπρούνο Φερνάντες
Κάρτες: 23' Ρομαό, 47' Φιγκέιρας, 84' Ελαμπντελαουί / 77' Μπατάγλια, 90+1' Μπρούνο Σέζαρ

#‎Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου