Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Έπεσε με το κεφάλι ΨΗΛΑ ο Θρύλος! Γιουβέντους Ολυμπιακός 2-0(τσάμπιονς λιγκ)

Ο Λεμονής έκανε μαθήματα τακτικής στον Χάσ(ε)ι και έδειξε πώς πρέπει να παίζει η ομάδα τέτοια παιχνίδια. Διάλεξε σύστημα και παίκτες με απόλυτο ορθολογισμό και ο Θρύλος ήταν πολύ καλός αμυντικά. Δεν κατάφερε να κερδίσει καθαρά λόγο της τεράστιας ποιότητας της Γιούβε όμως έπεσε μαχόμενος με το κεφάλι ψηλά κι άφησε υποσχέσεις για το μέλλον. Τώρα μόνο νίκη στον "τελικό" με Ατρόμητο γιατί μην ξεχνάμε: "ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ"! Δεν θα αφήσουμε να το πάρουν οι ανύπαρκτοι...
Στα του παιχνιδιού όπως είπαμε και πιο πάνω ο Ολυμπιακός στάθηκε αξιοπρεπέστατα στο Τορίνο και θα μπορούσε μάλιστα να πετύχει κάποιο γκολ,αν ο Εμενίκε είχε πασάρει νωρίτερα στον Πάρντο ή τελείωνε μόνος του,την φάση στο 34'. Ο Ολυμπιακός είχε μια ακόμη ευκαιρία στο 42' όταν το σουτ του Πάρντο,μπλόκαρε ο Μπουφόν. Στο 45΄ ο Προτό πραγματοποίησε μια ακόμα πολύ σπουδαία απόκρουση,μετά από εκείνες στο 34' και 40'! Ο Ντιμπάλα επωφελήθηκε από τις κόντρες και έκανε το πλασέ, αλλά ο Βέλγος «πέταξε» και απομάκρυνε.Τέλος ημιχρόνου 0-0 για τις δύο ομάδες.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ιταλοί δεν είχαν τις πολλές ευκαιρίες,όπως στο πρώτο ημίχρονο,με εξαίρεση μια κεφαλιά στου Μάντζουκιτς στο 62',αλλά κατάφεραν να πετύχουν δύο αρκετά τυχερά γκολ στον 69' και στο 80'-η μπάλα κόντραρε στον Νικολάου στο πρώτο γκολ- με σκόρερ τους Ιγκουαΐν και Μάντζουκιτς. 
Τελικό σκορ 2-0 και πλέον οι ερυθρόλευκοι στρέφουν την προσοχή τους,στο παιχνίδι του πρωταθλήματος κόντρα στον Ατρόμητο. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Μπαρτσελόνα κέρδισε την Σπόρτινγκ Λισαβόνας 0-1 με αυτογκόλ του Κοάτες στο 49'.

ΥΓ: Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως βρήκε ΚΑΝΟΝΙΚΟ τερματοφύλακα στο πρόσωπο του εκπληκτικού σήμερα Προτό...  Μόνη παραφωνία σήμερα ο Φιγκέιρας.
ΥΓ 2: Ο Ολυμπιακός με τέτοιο αντίπαλο κι όμως δεν πήρε ούτε μια κίτρινη κάρτα. Εν αντιθέσει με το ελληνικό πρωτάθλημα της εξυγίανσης που σε κάθε ματς τρώει 7-8 κάρτες...


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ:
Προτό 8
Φιγκέιρας 3
Κούτρης 6
Ένγκελς 5
Νικολάου 6
Ρομαό 7
Οφόε 9
Ζντίελαρ 7
Σεμπά 8
Πάρντο 7
Εμενίκε 6

Μπεν 5
Φορτούνης 5
Μάριν -

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ:
Τάκης Λεμονής 7

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΤΣ:
Γήπεδο: Allianz Stadium
Διαιτητής: Tobias Stieler (GER)
Βοηθοί: Mike Pickel (GER), Jan Seidel (GER)
Επιπρόσθετοι βοηθοί: Marco Fritz (GER), Harm Osmers (GER)
Τέταρτος διαιτητής: Christian Gittelmann (GER)

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Μπουφόν, Στουράρο (81' Μπενατιά), Κιελίνι, Μπαρτσάλι, Σάντρο, Πιάνιτς, Ματουϊντί, Κουαδράδο (60' Ιγκουαΐν), Ντούγκλας Κόστα (84' Μπερναρντέσκι), Ντιμπάλα, Μάντζουκιτς
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Tάκης Λεμονής): Προτό, Φιγκέιρας, Νικολάου, Ένχελς, Κούτρης, Ζντιέλαρ (77' Φορτούνης), Ρομαό, Οτζίτζα Οφόε, Πάρντο (71' Μπεν), Σεμπά, Εμενίκε (88' Μάριν)

Γκολ: 69' Ιγκουαΐν, 80' Μάντζουκιτς /
Κάρτες: /

#‎Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου