Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

ΧΑΣΙ ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ! Αυτοκτονία από 0-2, 3-2! αεκ Ολυμπιακός 3-2

Συνοθήλευμα ο Ολυμπιακός του Χάσι δεν μπορούσε να αλλάξει μία πάσα, δεν είχε αρχή μέση και τέλος ούτε κάποιο σαφές πλάνο στο παιχνίδι του. Παρολαυτά προηγήθηκε επί της κούλας με 0-2 λόγο της ατομικής ποιότητας των παικτών αλλά ο πάγκος έκανε τραγικές αλλαγές και αυτοκτόνησε! Τραγικός ο Σιδηρόπουλος που όμως δεν ευθύνεται για τον τραγικότατο Ολυμπιακό του Χάσι. Αυτός ο άνθρωπος δεν πρέπει να μείνει ούτε μια μέρα ακόμη στον Θρύλο μας. 
Ο Ολυμπιακός κατάφερε να προηγηθεί με 0-2 με σκόρερ τους Μάριν με ένα εξαιρετικό ''κρέμασμα'' στο 22' και τον Οφόε στο 46΄ με ένα εξαιρετικό σουτ. Η αεκ μείωσε αρχικά στο 64΄με τον Χριστοδουλόπουλο ,έχει τεράστια ευθύνη ο Καπίνο και εν τέλει έφτασε στην ισοφάριση με τον ίδιο παίχτη στο 71' ύστερα από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ. Στο 83' ο Χάσι αποβλήθηκε για διαμαρτυρία και στο 89' ύστερα από ασίστ του Λίβαγια ο Μάνταλος έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Ολυμπιακού για το τελικό 3-2.
Στις καθυστερήσεις του αγώνα αποβλήθηκαν με απευθείας κόκκινη οι Τσόσιτς και Ένγκελς επειδή πιαστήκαν στα χέρια.
Επόμενη αναμέτρηση για τον Ολυμπιακό την Τετάρτη στο Τορίνο κόντρα στην Γιουβέντους για την δεύτερη αγωνιστική του τσάμπιονς λιγκ.


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ:
Καπίνο 4
Ομάρ 1
Φιγκέιρας 1
Ρομαό 7
Ένχελς 0
Ταχτσίδης 5
Ζιλέ 2
Μάριν 7
Καρσελά 2
Οφόε 6
Εμενίκε 5

Σεμπά 0
Ζντίελαρ 0
Πάρντο -

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ:
Μπέσνικ Χάσι 0

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΤΣ:
 Γήπεδο: ΟΑΚΑ
Διαιτητής: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (ΕΠΣ Δωδεκανήσου)
Βοηθοί: Πολυχρόνης Κωσταράς (ΕΠΣ Αιτ/νιας), Λάζαρος Δημητριάδης (ΕΠΣ Μακεδονίας)

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Γκάλο, Βράνιες, Τσόσιτς, Μπακάκης, Σιμόες (28' Γαλανόπουλος), Γιόχανσον, Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος, Κλωναρίδης (46' Λιβάγια), Αραούχο.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπέσνικ Χάσι): Καπίνο, Ελαμπντελαουί, Ρομαό, Ένχελς, Φιγκέιρας, Ταχτσίδης, Ζιλέ, Οτζίτζα, Καρσελά (82' Πάρντο), Μάριν (65' Σεμπά), Εμενίκε.

Γκολ: 64', 80' Χριστοδουλόπουλος, 89' Μάνταλος / 22' Μάριν, 46' Οτζίτζα Οφόε
Κάρτες: 24' Αραούχο, 50' Μάνταλος / 8' Οτζίτζα Οφόε, 45+1' Μάριν, 50' Ρομαό, 79' Ζιλέ, 95' Ταχτσίδης
Κόκκινες: 90+5' Τσόσιτς / 90+5' Ένχελς


#‎Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου