Σάββατο 23 Απριλίου 2016

Δεν τα κατάφερε ο Θρύλος!UVSE-Ολυμπιακός 12-11 (πόλο γυναικών,LEN Euroleague)



Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος για τρία οκτάλεπτα από την Ουγγρική ομάδα,αλλά στο τελευταίο οκτάλεπτο βραχυκύκλωσε και έτσι έμεινε εκτός τελικού και δεν θα μπορέσει να υπερασπιστεί τον τίτλο του. Οι ερυθρόλευκες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν με 3-7 στο δεύτερο οκτάλεπτο και με 7-10 στο τρίτο,έχοντας σε πολύ καλή ημέρα τις Ελευθεριάδου και Αβραμίδου με τρία γκολ. Άλλα στο τέταρτο δεκάλεπτο η ομάδα του Πειραιά κόλλησε στην επίθεση,είχε προβλήματα στην άμυνα και οι Ουγγαρέζες με ένα σερί 4-0,έκαναν την ανατροπή από 7-10 σε 11-10. Στην συνέχεια ο Θρύλος ισοφάρισε με την Μπιανκόνι στο 4:13,αλλά η UVSE έκανε το 12-11 με Κιστελέκι στο 3:52 πριν το τέλος. Και σαν να μην έφτανε αυτό, στα τελευταία δευτερόλεπτα ο Θρύλος κέρδισε την αποβολή με την Ασημάκη να βρίσκεται σε θέση βολής και την Γκανγκλ να κάνει μια απίστευτη απόκρουση που έστειλε την ομάδα της στον τελικό του Final-4 της LEN Euroleague. Οι διαιτητές ανέχτηκαν σε πολλές φάσεις το σκληρό παιχνίδι των παικτριών της UVSE και έδιναν πιο εύκολα τα σφυρίγματα στην Ουγγρική ομάδα. Αύριο οι ερυθρόλευκες αντιμετωπίζουν στον μικρό τελικό την Κίνεφ Κίρισι η οποία έχασε επίσης με 12-11 από την διοργανώτρια Σαμπαντέλ. Ο μικρός τελικός είναι στις 12.00.

UVSE: Γκανγκλ, Κούνα 1, Άνταλ 2, Κιστελέκι 2, Ζουκς 1, Κέστελι 2, Χέρζσκα, Κουβέσντι, Τοτ 2, Σάμπαϊ 1, Κις, Τάκακς 1, Αράνι.
Ολυμπιακός: Διαμαντοπούλου, Ελευθεριάδου 3, Ελ. Πλευρίτου, Σώρα, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου 3, Ασημάκη 1, Μ. Πλευρίτου, Έμολο 1, Έγκενς 2, Μπιανκόνι 1, Νιαρχάκου, Σταματοπούλου.

#‎Κόκκινο_DNA‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου