Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Ολυμπιακός-Καλλονή 5-0 (πρωτάθλημα)


Ο Θρύλος των γηπέδων στην καθιερωμένη του ετήσια φιέστα,κέρδισε με 5-0 την Καλλονή για την 30η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός κατέκτησε ένα ακόμη πρωτάθλημα το 43 στην ιστορία του,την ίδια ώρα που οι υπόλοιποι έχουν 37 όλοι μαζί. Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα έχοντας μόλις μια ισοπαλία αυτή με τον Πλατανιά και μια ήττα αυτή από τον Καλογέροπουλο στο ΟΑΚΑ με την αεκ,μια ήττα που του στέρησε,με το έτσι θέλω από τους Πειραιώτες το αήττητο. Ο Ολυμπιακός του Μάρκο Σίλβα για τον οποίο του είχαμε ασκήσει κριτική για κάποιες εμμονές κατά την διάρκεια της σεζόν, έδειξε ένα πολύ καλό πρόσωπο ως το τέλος,διότι μπορεί το πρωτάθλημα να κατακτήθηκε και μαθηματικά τον Φεβρουάριο,αλλά οι παίχτες του ήταν συνεπείς -με αντίθεση τα προηγούμενα χρόνια- ως το τέλος και δεν είχαν ούτε μια απώλεια και αυτό φυσικά πιστώνεται στον Πορτογάλο τεχνικό που είχε πάντα ζεστούς τους παίχτες του. Ο Θρύλος μπροστά σε 30.000 κόσμου συνέτριψε την Καλλονή με 5-0 και έχασε ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ,mvp του αγώνα ο Νταβίδ Φουστέρ που πέτυχε γκολ με φάουλ λίγο έξω από την περιοχή και είχε την ασίστ στο πέμπτο γκολ του Ολυμπιακού. Επίσης σε πολύ καλή βραδιά βρέθηκαν τόσο ο Φορτούνης που επίσης είχε γκολ με εκπληκτικό φάουλ, που από πολύ πλάγια θέση, αριστερά όπως αναπτυσσόταν ο Ολυμπιακός, αντί σέντρας επέλεξε να εκτελέσει απευθείας,αλλά και ο Ιντέγιε που εκτός από το γκολ,είχε συμμετοχή στο γκολ του Κασάμι,ενώ έβγαλε έτοιμο γκολ στον Ομάρ,όπου γύρισε καταπληκτικά μέσα στην περιοχή, ξεπέρασε και τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, έκοψε για τον Ελαμπντελαουί και ο Νορβηγός πλάσαρε σε κενή εστία για το 4-0. Ενώ ο Δαύκος ο τερματοφύλακας της Καλλόνης είπε ''όχι'' σε πολλές επιθέσεις των ερυθρόλευκων. Τελικό σκορ 5-0 και πλέον ακολουθεί ο ημιτελικός με τον παοκ στο Καραϊσκάκης,όπου ο φασίστας Κοντονής με το έτσι θέλω στερεί από τον κόσμο του Ολυμπιακό να δει τον αγώνα....επειδή οι οπαδοί του παοκ έκαψαν την Τούμπα(!!!!) και φυσικά ο τελικός με αντίπαλο την αεκ ή τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: "Γεώργιος Καραϊσκάκης"
Διαιτητής: Ανανίας Φωτιάδης (ΕΠΣ Σερρών)
Βοηθοί: Χρυσούλα Κουρομπύλια (ΕΠΣ Δ. Αττικής), Παναγιώτης Κασσαβέτης (ΕΠΣ Αιτ/νίας)

Ολυμπιακός (Σίλβα): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Ντα Κόστα (72' Σιόβας), Μποτία, Μαζουακού, Ζντιέλαρ, Κασάμι (62' Καμπιάσο), Φορτούνης, Φουστέρ, Ερνάνι (62' Ντουρμάζ), Ιντέγιε.
Καλλονή (Καραγεωργίου): Δαύκος, Ξύδας (65' Χατζηδημητρίου), Ούκα (65' Ευαγγελιδάκης), Αναστασιάδης, Γκιόλιας, Μίκιτς, Μπλάζιτς, Γιουκάρης, Γουερέ (83' Φιορέτος), Γιορέντε, Μανούσος.

Γκολ: 21' Φορτούνης, 35' Φουστέρ, 61' Κασάμι, 77' Ελαμπντελαουί, 84' Ιντέγε / -

Κάρτες: 53' Φουστέρ / 20' Αναστασιάδης

Βαθμολογία:

Ρομπέρτο -7
Ομάρ -8
Ντα Κόστα -7
Μποτία -7
Μαζουάκου -7
Ζντιέλαρ -7
Κασάμι -8
Φορτούνης -9
Φουστέρ -10
Ερνάνι -7
Ιντέγιε -10

Σιόβας -7
Καμπιάσο -8
Ντουρμάζ -7

Μάρκο Σίλβα -9

#‎Κόκκινο_DNA‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου