Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

43 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΜΑΓΙΚΗ ΦΙΕΣΤΑ ΤΩΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΩΝ!

Άκρως «ερυθρόλευκη» φιέστα
Ο Θρύλος κατέκτησε το 43 πρωτάθλημα στην πλούσια ιστορία του και χθες οι ερυθρόλευκοι γιόρτασαν με την ψυχή τους το πρωτάθλημα αυτό,στην καθιερωμένη ετήσια φιέστα του συλλόγου. Το KOKKINO DNA σας παρουσιάζει την στιγμή της στέψης,καθώς και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Η είσοδος των ερασιτεχνικών τμημάτων.



Η είσοδος των ακαδημιών.

Η στιγμή της στέψης.
Πηγή:rednews.gr

Δηλώσεις πρωταγωνιστών.
Φοβερή ατάκα Μαρινάκη: «Θα αντέξεις άλλα 15 χρόνια;»
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ο πρόεδρος του Θρύλος έκανε μια δήλωση που σίγουρα θα προκάλεσε πολύ πόνο στους ανύπαρκτους.
«Φερεντίνο, θα αντέξεις άλλα 15 χρόνια; Τόσα έχω υποσχεθεί. Θέλω το αφιερώσω σε έναν πολύ καλό φίλο, σε έναν πολύ μεγάλο Ολυμπιακό, που μας βλέπει αυτή τη στιγμή από το σπίτι του Γιώργο Σαλονίκη», ήταν τα λόγια του Βαγγέλη Μαρινάκη.
Δηλώσεις Μάρκο Σίλβα.
«Περήφανος για τον τρόπο, θέλουμε και το Κύπελλο»
Ο Μάρκο Σίλβα ο προπονητής του Θρύλου, ο οποίος γνώρισε την αποθέωση στην χθεσινή φιέστα από τον κόσμο του Ολυμπιακού δήλωσε τα εξής.«Κάναμε ό,τι αρμόζει στον σύλλογο που εκπροσωπούμε. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και είμαστε χαρούμενοι, πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα. Είμαι περήφανος για την ομάδα και τον τρόπο που πήραμε το πρωτάθλημα με αυτή τη μεγάλη βαθμολογική διαφορά. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και δεν μπορεί κανείς να μας αμφισβητήσει. Είμαι περήφανος επίσης για την συμπεριφορά του κόσμου, που στάθηκε δίπλα μας σε όλη αυτή την προσπάθεια».
Για το αν θα «χτίσει» και την επόμενη σεζόν πάνω στις ίδιες βάσεις: «Αυτός είναι ο στόχος μας, αλλά δεν πηγαίνουμε τόσο μακριά. Εκείνο που σκεφτόμαστε είναι πως έχουμε άλλους δύο αγώνες για το Κύπελλο και θέλουμε να κλείσουμε τη χρονιά με ένα ακόμα τρόπαιο».
Για την αποθέωση που γνώρισε από την κόσμο και το γεγονός πως το όνομά του έγινε σύνθημα από την πρώτη χρονιά: «Δεν το ήξερα αυτό. Ευχαριστώ τον κόσμο που αναγνωρίζει την δουλειά μας και συγχαρητήρια στους παίκτες και στη διοίκηση».

Δηλώσεις Σάββα Θεοδωρίδη.
«Να προχωρήσουμε περισσότερο στην Ευρώπη»

Ένας άνθρωπος που υπηρετεί με συνέπεια τον Θρύλο σχεδόν 60 χρόνια,παλιότερα σαν παίχτης και τώρα σαν αντιπρόεδρος του συλλόγου. Πάντα βγαίνει μπροστά σαν γνήσιος στρατιώτης του Ολυμπιακού και τον υπερασπίζεται από τους δήθεν ''αντικειμενικούς'',αλλά και από τους ανύπαρκτους.Ο Σάββας Θεοδωρίδης δήλωσε:«Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του Ολυμπιακού, τους φιλάθλους αυτούς τους ήρωες που εφέτος δώσανε το μεγαλύτερο παράδειγμα, σε όλες τις ομάδες, σε υπουργούς, ήταν άψογοι. Έδωσαν το καλύτερο παράδειγμα και δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα από τους ευρωπαίους φιλάθλους. Αυτοί είναι η δύναμις του Ολυμπιακού, σέβονται την ομάδα, την αγαπούν. Απορώ πως ορισμένοι επιμένουν να παίζει ο Ολυμπιακός χωρίς τους φιλάθλους του και αυτό είναι τραγικό γιατί άλλοι τα σπάνε και άλλοι την πληρώνουν. Δεν μπορεί να τα φανταστεί κανείς ανθρώπινος νους, είναι πρωτοφανή, ποιον τιμωρούν; Δεν γίνεται να παίξουμε με τον ΠΑΟΚ με κενές κερκίδες.
Επειδή μας κυνηγούσαν και γλυτώσαμε ως εκ θαύματος εμείς θα την πληρώσουμε; Πέσαμε στο ίδιο επίπεδο με τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ και μας έκλεισαν το γήπεδο. Είναι πολύ σοβαρά θέματα, κανείς δεν έχει το δικαίωμα να κλείνει το γήπεδο σε μια ομάδα που εδίδαξε ήθος. Και σήμερα οι φίλαθλοι είχαν αντιρρήσεις, κάναμε μεγάλο αγώνα να μην συμβεί τίποτα. Πρέπει ο Κος υπουργός να το σκεφτεί πολύ καλά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ γιατί θα είναι από τα μεγαλύτερα λάθη του.
Δεν υπάρχει καμία πονηρή σκέψη από κανέναν, θα επαναλάβω τη βαθμολογία γιατί γίνονται ρεζίλι. 37 από τον ΠΑΟΚ, 30 απ’ τον Παναθηναϊκό, 29 από την ΑΕΚ. Ήμαρτον, τι άλλο πρέπει να γίνει. Σπάσαμε πολλά ρεκόρ, παρουσιάσαμε μία ομάδα που έπαιζε ποδόσφαιρο, όλοι φάγαμε από 3,4,5 γκολ.
Όλες οι νίκες είναι καθαρές. Ας βάλουν το χέρι στην τσέπη, να γίνουν δυνατοί και να βοηθήσουμε τον κ. Κοντονή. Σήμερα προφυλάξαμε και το ποδόσφαιρο και δεν ακούστηκε το παραμικρό.
Ευχαριστώ τους πάντες, όλο το προσωπικό του Ρέντη, τους γυμναστές, τους φροντιστές, όλους τους φιλάθλους που δώσανε τα πάντα για να κατορθώσει η ομάδα το ακατόρθωτο. Εύχομαι και είμαι σίγουρος, είναι 43ο συνεχόμενο πρωτάθλημα και θα το πάρουμε και του χρόνου. Η ομάδα θα επενδύσει και έχουμε την ατυχία καμία άλλη ελληνική ομάδα να μην παίρνει βαθμούς στην Ευρώπη. Ευχαριστώ και τον προπονητή, τους ανθρώπους που συνεργάζονται μαζί του και η επόμενη χρονιά να είναι ακόμα καλύτερη και να προχωρήσουμε περισσότερο στην Ευρώπη».

Δηλώσεις Νταβίδ Φουστέρ.

«Το σπίτι μου είναι ο Ολυμπιακός»

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού,ο παίχτης που έχει σηκώσει 6 συνεχόμενα πρωταθλήματα με την ερυθρόλευκη φανέλα, ο παλιότερος παίχτης της ομάδας,ένας παίχτης που λατρεύτηκε όσο λίγοι από τους οπαδούς, οι οποίοι μάλιστα απαίτησαν και την παραμονή του στον σύλλογο δήλωσε με νόημα:

«Είμαι πολύ συγκινημένος. Είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί σε όλη μου την καριέρα. Είναι μεγάλη η αγάπη του κόσμου, δεν ξέρω πώς να το ανταποδώσω. Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου», δήλωσε ο Ισπανός μεσοεοπιθετικός του πρωταθλητή Ελλάδας.

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΤΟ 44 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

#‎Κόκκινο_DNA‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου