Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Ολυμπιακός-Πανθρακικός 4-0 (πρωτάθλημα)

Τεσσάρα στο ρελαντί...
Ο Θρύλος έχοντας σε εκπληκτική ημέρα τους Πουλίδο και Ερνάνι κέρδισε στο ρελαντί τον Πανθρακικό με 4-0 στο άδειο λόγω τιμωρίας, ''Γ. Καραϊσκάκης''. Ο Μεξικανός επιθετικός πέτυχε το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού στο 26' ύστερα από μπαλιά του Ερνάνι,ενώ έβγαλε και τις ασίστ στο δεύτερο και τρίτο γκολ των Πειραιωτών. Αντίθετα ο Πορτογάλος εξτρέμ είχε δύο γκολ και μία ασίστ,την ασίστ για το τέταρτο γκολ των Πειραιωτών την έβγαλε ο Σεμπά, ο οποίος με μία απίθανη μακρινή μπαλιά έβγαλε τετ α τετ των Ερνάνι,που δεν αστόχησε, στις καθυστερήσεις του αγώνα. Το μόνο δυσάρεστο του σημερινού αγώνα ήταν ο τραυματισμός του Καμπιάσο, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας στο 32' της αναμέτρησης και στην θέση του μπήκε ο Κασάμι.
Ο Θρύλος μπήκε δυνατά στον αγώνα είχε πολλές ανεκμετάλλευτες φάσεις από στημένα,κυρίως από κόρνερ,εν τέλει στο 26ο λεπτό μετουσίωσε σε γκολ την υπεροχή του. Ο Ερνάνι έβγαλε υπέροχη σέντρα στον Πουλίδο, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε από κοντά να γράψει με κεφαλιά το 1-0. Ο Ολυμπιακός συνέχισε να πιέζει και έχανε την μία φάση πίσω από την άλλη και τελικά δικαιώθηκε,αφού πριν την λήξη του ημιχρόνου πέτυχε άλλα δύο γκολ με τους Πάρντο και Ερνάνι. Σκορ ημιχρόνου 3-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι ερυθρόλευκοι δεν χαμήλωσαν τον ρυθμό και συνέχισαν να απειλούν την εστία του Αθανασιάδη. Με τον Ολυμπιακό να χάνει δύο κλασικές ευκαιρίες με Πάρντο και Ερνάνι,ενώ είχαν δοκάρι σε μακρινό σουτ του Κασάμι. Στο 74’ ήταν σειρά του Πανθρακικού να απειλήσει, αλλά υπολόγιζε χωρίς τον Καπίνο! Ο πορτιέρο του Θρύλου έκανε εξαιρετική επέμβαση και κράτησε το μηδέν στην εστία του. Δύο λεπτά αργότερα ο νεαρός Τσιμίκας έκανε ό,τι ήθελε την άμυνα των φιλοξενούμενων, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει, καθώς ο Αθανασιάδης έδιωξε σε κόρνερ. Τελικά ο Ολυμπιακός δικαιώθηκε για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες και πέτυχε και τέταρτο γκολ με τον Ερνάνι στο 93',ύστερα από μακρινή μπαλιά του Σεμπά που είχε περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα και η συμμετοχή του τρίτου τερματοφύλακα του Ολυμπιακού του νεαρού Χουτεσιώτη που πέρασε ως αλλαγή στο 83΄ στην θέση του Καπίνο. Επόμενος αντίπαλος για τους ερυθρόλευκους ο Ηρακλής στην Θεσσαλονίκη την Τετάρτη,σε εξ' αναβολής αγώνα.



Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: "Γεώργιος Καραϊσκάκης"
Διαιτητής: Γεώργιος Φουκάκης (ΕΠΣ Ηρακλείου)
Βοηθοί: Δημήτριος Ζησιμόπουλος (ΕΠΣ Πειραιά), Εμμανουήλ Καλφάκης (ΕΠΣ Χανίων)

Ολυμπιακός (Σίλβα): Καπίνο (83' Χουτεσιώτης), Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σιόβας, Τσιμίκας, Ζντιέλαρ, Καμπιάσο (λ.τ. 32' Κασάμι), Ντομίνγκες (68' Σεμπά), Πάρντο, Ερνάνι, Πουλίδο.
Πανθρακικός (Στοΐνοβιτς): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου (73' Ζδράβος-Ρίζος), Μελίσσης, Ηλιάδης (70' Μουδούρογλου), Ντιγκινί, Γαβριηλίδης, Μπουγαΐδης, Μπαϊκαρά, Τσιάρας, Ποτουρίδης, Ίγκορ (87' Ψάλτης).

Γκολ: 25' Πουλίδο, 40' Πάρντο, 43' % 90+3' Ερνάνι / -

Κάρτες: 71' Τσιμίκας / 15' Μπουγαΐδης

Βαθμολογία:

Καπίνο -7
Ομάρ -7
Μποτία -7
Σιόβας -7
Τσιμίκας -8
Ζντίελαρ -7
Καμπιάσο -7
Ντομίγκεζ -7
Πάρντο -8
Ερνάνι -9
Πουλίδο -10

Κασάμι -8
Σεμπά -8
Χουτεσιώτης -7

Μάρκο Σίλβα -8

#‎Κόκκινο_DNA‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου