Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΟΤΕΣ!ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ Ο ΜΠΑΟΚ!

Δεν κατεβαίνει ο ΠΑΟΚ!
Δεν θα γίνει τελικά η ρεβάνς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, τη Μεγάλη Τετάρτη στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης". Αυτό αποφάσισαν πριν από λίγη ώρα στη Θεσσαλονίκη ο Ιβάν Σαββίδης και οι συνεργάτες του. Να μην κατέβουν στον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου. Θυμίζουμε ότι ο Θρύλος έχει πάρει με 3-0 το πρώτο ματς μετά τη διακοπή που έγινε στο 88’, αν και ήταν μπροστά στο σκορ με 2-1, και τώρα χωρίς αγώνα περνά στον τελικό της 7ης Μαΐου, με στόχο το 18ο νταμπλ.
Ο Ιβάν Σαββίδης είχε επαφές με διοικητικά στελέχη της ομάδας, με τον προπονητή και τους αρχηγούς της ομάδας (Τζιόλης, Αθανασιάδης, Τζαβέλλας), αλλά και με τους νομικούς συμβούλους της ΠΑΕ και ενημερώθηκε για τις επιπτώσεις αυτής της απόφασης. Αλλά δεν θέλησε να κάνει πίσω στην απόφαση που είχε πάρει από την αρχή, μετά το πρώτο ματς στην Τούμπα και τη διακοπή λόγω των επεισοδίων που έκαναν οι οπαδοί της ομάδας του.
Το δε πιο συγκλονιστικό στοιχεία από αυτή την ιστορία, όπως ειπώθηκε στη σύσκεψη στη Θεσσαλονίκη! Στον ΠΑΟΚ θεώρησαν ότι ήταν προκλητικός ο ορισμός του Καλογερόπουλου στα ματς. Του διαιτητή που αδίκησε κατάφορα τον Ολυμπιακό στο ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Εκεί που ο Θρύλος έκανε τη μοναδική –με το έτσι... θέλω- του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα. Και στον ΠΑΟΚ θεώρησαν ότι ήταν πρόκληση, όταν στο θρύλο "βράζουν" ακόμα και τώρα, μονάχα στο άκουσμα του ονόματος του εν λόγω ρέφερι.
Όπως και να έχει, όμως, οι πρωταθλητές περνούν στον τελικό χωρίς επαναληπτικό, τον οποίο θα πάρουν επίσης με 3-0. Και το μυαλό όλων είναι στο ματς της 7ης Μαΐου με αντίπαλο το νικητή του ζευγαριού ΑΕΚ-Ατρόμητος, με τη ρεβάνς να είναι αύριο το απόγευμα στο Περιστέρι.

Η ποινή του μπαοκ που δεν κατέβει στον ημιτελικό.
Ιβάν, πλήρωνε τώρα το Θρύλο!
Κοίτα να δεις! Και αποκλεισμένος και πληρώνει από πάνω... Μάλλον δεν ενημερώθηκε ο Σαββίδης για τη διάταξη στο άρθρο 42 του ΚΑΠ. Αναφορικά με τις επιπτώσεις που έχουν οι ομάδες που δεν κατεβαίνουν σε έναν αγώνα. Διότι μεταξύ αυτών θα πρέπει να πληρώσει και τον αντίπαλό του. Εν προκειμένω, ο Ρωσόφωνος επενδυτής θα δώσει χρήματα και στην ΠΑΕ Ολυμπιακός! Μπράβο Ιβάν...
Τι λέει ακριβώς το άρθρο 42 του ΚΑΠ, που έχει τίτλο "Αποχώρηση ομάδας - Διακοπή αγώνα - Παραίτηση" και έχει σχέση με τον επαναληπτικό ημιτελικό του "Γ. Καραϊσκάκης" που δεν θα γίνει, αφού η ομάδα της Θεσσαλονίκης επέλεξε να μην κατέβει στο ματς.
"1. α) Ομάδα η οποία αποχωρεί από αγώνα του Κυπέλλου ή τον αγώνα Κυπέλλου πρωταθλητών (SUPER CUP) μεταξύ πρωταθλητού Α’ Εθνικής και νικητή του Κυπέλου Επαγγελματικών ομάδων πριν τη λήξη του κανονικού χρόνου
(συμπεριλαμβανομένης και της τυχόν παράτασης καθώς και του χρόνου εκτέλεσης των πέναλτι) εκτός από τις άλλες κυρώσεις που υφίσταται, δεν έχει δικαίωμα να πάρει το μερίδιό της από τηλεοπτικά δικαιώματα και το ποσό αυτό περιέρχεται στην Ε.Π.Ο. και β) Παράλληλα, η υπαίτια ομάδα τιμωρείται με αποκλεισμό από τους αγώνες των διασυλλογικών διοργανώσεων της UEFA και με χρηματική ποινή από δέκα χιλιάδες (10.000) έως πενήντα χιλιάδες (50.000) ευρώ".
Στην παράγραφο 4 όμως αναφέρει ότι "α) Ομάδα που δεν εμφανίζεται να αγωνιστεί για οποιονδήποτε λόγο -εκτός από τις άλλες συνέπειες- χάνει τον αγώνα και επιβάλλονται σε βάρος της σωρευτικά α. χρηματική ποινή από δέκα χιλιάδες (10.000) έως πενήντα χιλιάδες (50.000) ευρώ. και β. ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα στο οποίο θα λάβει μέρος.
β) Το ποσό της χρηματικής ποινής κατατίθεται από την υπαίτια ομάδα στην Ε.Π.Ο. και περιέρχεται κατά 80% στην αντίπαλη ΠΑΕ εάν είναι γηπεδούχος, 10% στο ταμείο της Ε.Π.Ο. και 10% στο ταμείο αρωγής ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών".
Δηλαδή από το πρόστιμο, μεταξύ 10.000 και 50.000 ευρώ που θα επιβληθεί στον ΠΑΟΚ, το 80% του ποσού θα πρέπει να καταβληθεί στην ΠΑΕ Ολυμπιακός που είναι η γηπεδούχος στην αναμέτρηση που δεν θα γίνει. Δώσε και... πριμ στο Θρύλο που σας απέκλεισε!

Πηγή:redking.gr

#‎Κόκκινο_DNA‬
‪#‎Ο_λαός_του_Ολυμπιακού_δίνει_τις_απαντήσεις_του‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου