Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Στο τελικό και τυπικά ο Θρύλος,η ανακοίνωση της ΠΑΕ για Σαββίδη!

ÌÁÆÏÕÁÊÏÕ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÐÁÏÊ (ÊÕÐÅËËÏ 2015-2016)
Στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ, στις 7 Μαΐου, στο ΟΑΚΑ, θα είναι παρών ο Ολυμπιακός, όπως «σφραγίστηκε» και τυπικά μετά τη μη προσέλευση του ΠΑΟΚ στον σημερινό επαναληπτικό ημιτελικό.
Στο άδειο «Γ. Καραϊσκάκης», οι «ερυθρόλευκοι» και οι διαιτητές έδωσαν κανονικά το «παρών» σήμερα και το φύλλο αγώνα έκλεισε λίγο μετά τις 17:00, που ήταν προγραμματισμένη η σέντρα. Ο Μάρκο Σίλβα και οι ποδοσφαιριστές του κάνουν προπόνηση αυτή την ώρα στο φαληρικό γήπεδο.

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για Σαββίδη.

GRAFEIA
Ο Ολυμπιακός δεν άφησε αναπάντητους τους ισχυρισμούς του Ιβάν Σαββίδη, αναφορικά με τους λόγους για τους οποίους ο ΠΑΟΚ δεν έδωσε το παρών στον δεύτερο ημιτελικό του Φαλήρου.
Η επίσημη θέση των «ερυθρολεύκων» είναι: «Έχουμε ξαναπεί και ξαναλέμε ότι δεν ασχολούμαστε με κλόουν». Αξίζει να σημειωθεί ότι ο λόγος για τον οποίο οι «ερυθρόλευκοι» χαρακτηρίζουν έτσι τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ είναι γιατί, όταν πρωτοανέλαβε τους Θεσσαλονικείς, σύμφωνα με δημοσιεύματα της εποχής στο διαδίκτυο, μια από τις δουλειές που είχε κάνει στο παρελθόν ήταν εκείνη του κλόουν!

Δηλώσεις Θεοδωρίδη.

savvas-theodoridis-1

Αμέσως μετά το κλείσιμο του φύλλου αγώνα του δεύτερου ημιτελικού, απέναντι στον ΠΑΟΚ, ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης, μίλησε, τόσο για όσα συνέβησαν στο παιχνίδι της Τούμπας, αλλά και για τον τελικό του επόμενου Σαββάτου.
Αναλυτικά:
«Αν ήθελαν να κατέβουν με την Κ27, την Κ17 ή με τη μεγάλη ομάδα δεν μάς ενδιαφέρει καθόλου. Να ξέρετε ότι εμείς δεν κάνουμε εκπτώσεις κι όταν λέω εκπτώσεις, καταλαβαίνετε όλοι σας τι εννοώ.
Επειδή υπάρχει λανθασμένη εντύπωση στη Θεσσαλονίκη και για εκείνο το πέναλτι (σ.σ.: του Μακ) και για όλα, το παιχνίδι είχε τελειώσει όταν εκείνο το μπουκάλι χτύπησε τον κ. Σίλβα. Μάς πήρε ο διαιτητής και μάς πήγε μέσα. Ευγενικά με περικύκλωσαν όλοι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, με επικεφαλής τον Τζαβέλλα, και πήγαμε στους διαιτητές. Παρακαλέσαμε να συνεχιστεί το παιχνίδι, για να μη μηδενιστεί ο ΠΑΟΚ. Είδατε εκείνο το δήθεν πέναλτι και είδατε και το καταφανέστατο πέναλτι στο παιχνίδι Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα, για το οποίο δεν συνέβη τίποτα.
Ο αγώνας διακόπηκε αργότερα ξανά στην Τούμπα. Ξαναπήγα στα αποδυτήρια και παρακάλεσα τον διαιτητή να συνεχιστεί το ματς. Είναι αμαρτία να τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ, τού είπα. Ξαναμπήκαμε μέσα και αμέσως βγήκαμε με όσα έγιναν, πάλι καλά που σώσαμε και τις ζωές μας. Ο Ολυμπιακός έκανε τα αδύνατα… δυνατά να συνεχιστεί ο αγώνας και ο ΠΑΟΚ τα αδύνατα… δυνατά για να μηδενιστεί. Αυτά έγιναν και τίποτα άλλο.
Ο θεσμός του Κυπέλλου σε όλα τα μέρη του κόσμου είναι ο πιο ιερός για το ποδόσφαιρο. Είναι γιορτή. Στη δύσκολη περίοδο που περνάει η Ελλάδα, ό,τι πιο ευχάριστο είναι να γίνονται τέτοια πράγματα για να διασκεδάζει και λίγο ο κόσμος. Ο κ. Κοντονής θεώρησε, με το έτσι θέλω, ότι ο τελικός πρέπει να γίνει κεκλεισμένων των θυρών, αλλά με παιδιά. Οταν το είπε αυτό, όμως, δεν είχε σκεφτεί ότι τα παιδιά θα λείπουν λόγω Πάσχα. Οταν το διαπίστωσε αυτό είπε ότι το ματς θα γίνει με άδεια καθίσματα, αντί να παρακαλά ως Υφυπουργός να είναι γεμάτο το γήπεδο. Εδωσε εντολή στην ΕΠΟ να υπάρχουν περίπου 300 προσκλήσεις. Το αφήνω να το κρίνεται εσείς (σ.σ.: οι δημοσιογράφοι), που ασχολείστε τόσα χρόνια με το ποδόσφαιρο.
Προσωπικά, μού δίνει την εντύπωση ότι θέλει να υποβαθμίσει και να διαλύσει το Κύπελλο. Δεν με ενδιαφέρει τι κάνει με την ΕΠΟ. Επρεπε προηγουμένως να δει αυτά που έγιναν στη Λευκάδα, στη Ζάκυνθο, στο γήπεδο του Παναθηναϊκού, που πήγαν να μας κάψουν, αυτά που έγιναν στο γήπεδο του ΠΑΟΚ, που πήγαν να μας… κατακάψουν. Τούς ξέρει απ’ έξω εκίνους που ασχολούνται. Εχουν και τις φωτογραφίες τους. Ξέρουν τα πάντα και τίποτα δεν έκανε, για όλα φταίει ο Ολυμπιακός.
Δεν υπολογίζουν τα 5 εκατ. φίλους του Ολυμπιακού. Με παίρνουν τηλέφωνα από όλα τα μέρη της Ελλάδας. ο άνθρωπος φαίνεται σαν να είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του Ολυμπιακού. Ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα στο »Γ. Καραϊσκάκης», όλοι μάς δίνουν συγχαρητήρια και γι’ αυτό ακριβώς τιμωρεί συνεχώς τον Ολυμπιακό. Αν θελήσει να φτιάξει το ποδόσφαιρο, ας κοιτάξει τις εγκληματικές οργανώσεις που σάς ανέφερα προηγουμένως.
Θέλω διαιτησία 50-50 στον τελικό και να παιχτεί ποδόσφαιρο, όχι ξύλο».

Πηγή: rednews.gr

#‎Κόκκινο_DNA‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου