Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Ηρακλής-Ολυμπιακός 0-2 (πρωτάθλημα)

Το... βιολί του ο Θρύλος!
Ο Θρύλος επικράτησε με 2-0 του Ηρακλή στο «Καυτανζόγλειο» σε εξ΄ αναβολής παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής.Ο Ολυμπιακός έχοντας όλα τα βασικά όπλα στην σύνθεση του επικράτησε με σβηστές μηχανές και έδειξε για άλλη μια φορά ποιος είναι το αφεντικό στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Ντουρμάζ στο 12’ με καταπληκτικό φάουλ και ο Ιντέγε στο 44’ με κεφαλιά σημείωσαν τα γκολ του πρωταθλητή Ελλάδας, που είχε κι άλλες ευκαιρίες να κερδίσει με ακόμα μεγαλύτερο σκορ.
Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά και προηγήθηκε στο 12' με το απευθείας φάουλ του Ντουρμάζ,ένα φάουλ το οποίο κέρδισε ο κορυφαίος για τους Πειραιώτες ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος είχε και την ασίστ και στο γκολ του Ιντέγιε. Στην συνέχεια οι ερυθρόλευκοι έχασαν πολλές ευκαιρίες με μεγαλύτερες αυτές του Φουστέρ στο 19’με βολέ έξω από την περιοχή και στο 38’ με κεφαλιά και με με τον Ντουρμάζ στο 23’με κεφαλιά και με τον Φορτούνη με σουτ. Στο 44' ο Φορτούνης πρόλαβε την μπάλα πριν βγει άουτ,έβγαλε την μπαλιά και ο Ιντέγιε με κεφαλιά έκανε το 0-2 και έδωσε προβάδισμα δύο γκολ για τον Θρύλο.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός κατέβασε ταχύτητα στο παιχνίδι του παρόλαυτα δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα,ενώ είχε και κάποιες καλές στιγμές να σκοράρει κυρίως  με τους Φορτούνη δις στο 57’ (πρώτα με σουτ έξω από την περιοχή, μετά με πλασέ από κοντινή απόσταση), και με τον Ιντέγε με κεφαλιά στο 83',ενώ από μία φάση είχε ο Ντα Κόστα καθώς και ο Ερνάνι προς το τέλος του αγώνα. Ο Ηρακλής απείλησε δύο φορές στο 48' και στο 74' με τον Μοντέιρο,ενώ όποτε χρειάστηκε ο Ρομπέρτο δήλωσε παρών. Αυτή ήταν η 26 νίκη του Θρύλου σε 28 παιχνίδια. Επόμενος αντίπαλος ο Παναιτωλικός στο Αγρίνιο.

Βαθμολογία:

Ρομπέρτο -8
Σαλίνο -8
Μαζουάκου -6
Μποτία-6
Ντα Κόστα -7
Ζντίελαρ -6
Μιλιβόγιεβιτς -7
Φορτούνης -9
Ντουρμάζ-8
Φουστέρ-7
Ιντέγιε -8

Κασάμι -7
Ερνάνι -7
Πάρντο -6

Μάρκο Σίλβα -7

Η ταυτότητα του αγώνα


Γήπεδο: Καυτανζόγλειο
Διαιτητής: Αλέξανδρος Αρετόπουλος (ΕΠΣ Τρικάλων)
Βοηθοί: Ευθύμιος Κουρέντας (ΕΠΣ Τρικάλων), Παναγιώτης Κασσαβέτης (ΕΠΣ Αιτ/νίας)

Ηρακλής (Παπαδόπουλος): Πέρνις, Μπουκουβάλας, Κυριακίδης, Ζιαμπάρης, Στάμου (78' Καραγκούνης), Καρασαλίδης, Ιντζόγλου, Πασάς (62' Περόνε), Μοντέιρο, Ρομάνο (80' Λεοζίνιο), Βέλλιος.
Ολυμπιακός (Σίλβα): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μποτία, Ντα Κόστα, Μαζουακού, Μιλιβόγιεβιτς, Ζντιέλαρ (58' Κασάμι), Φορτούνη, Ντουρμάζ (77' Πάρντο), Φουστέρ (71' Ερνάνι), Ιντέγιε.

Γκολ: - / 12' Ντουρμάζ, 44' Ιντέγε

Κάρτες: 69' Ζιαμπάρης / 30' Μποτία, 64' Μιλιβόγεβιτς, 90' Ρομπέρτο

#‎Κόκκινο_DNA‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου