Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Παναιτωλικός-Ολυμπιακός 2-5 (πρωτάθλημα)


Μακάρι να είχα 1000 μάτια να βλέπω αυτήν την ομάδα. Ο Ολυμπιακός πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση επικράτησε του κακού του δαίμονα του Παναιτωλικού,στο Αγρίνιο με 2-5 και έδειξε ότι ακόμα και τώρα,που το πρωτάθλημα έχει κριθεί εδώ και μήνες, οι παίχτες του είναι σε εκπληκτική κατάσταση και δεν υποτιμούν κανένα παιχνίδι και το κυριότερο δεν κάνουν αγγαρεία. Ο Θρύλος πέτυχε 5 γκολ και θα μπορούσε να πετύχει και άλλα τόσα,αλλά ο Κυριακίδης κατέβασε τα ρολά σε πολλές φάσεις. Εξαιρετικός σε ένα ακόμη παιχνίδι ο Κώστας Φορτούνης ο οποίος σκόραρε το πρώτο γκολ της ομάδας του και είχε μία ακόμη ασίστ,αυτήν στο γκολ του Πάρντο. Πολύ καλή εμφάνιση και από τον Ερνάνι -θα είναι κρίμα αυτός παίχτης να φύγει- που είχε δύο ασίστ στα δύο πρώτα γκολ του Ολυμπιακού.Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Ουαρντά και Καπέλ. Καραγκιοζιλίκια από τον Ματζουράκη  που δεν σεβάστηκε την ομάδα που τον έκανε γνωστό και του έδωσε ψωμί και τα έριξε χωρίς λόγο και αιτία στην....διαιτησία. Γιαννάκη φάε την πεντάρα και καλή χώνεψη.
Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε μόλις στο 7' με σκόρερ από τον συνήθη ύποπτο Φορτούνη,ύστερα από καταπληκτική μπαλιά του Ερνάνι. Στο 30' είχαμε το 0-2,ύστερα από κόρνερ του Ερνάνι και καρφωτή κεφαλιά του Ντα Κόστα,αυτό ήταν το δεύτερο γκολ του Μαροκινού στόπερ στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός παρά τα δύο γκολ δεν έσβησε μηχανές και πίεσε και για άλλα γκολ με αποκορύφωμα το δοκάρι του Ντα Κόστα,αλλά και τις δύο φανταστικές φάσεις με τον Φορτούνη μία με φάουλ που έδιωξε ο Κυριακίδης και η άλλη από απευθείας κόρνερ που επίσης έδιωξε ο Έλληνας πορτιέρο.
Ίδιος ρυθμός για τους Πειραιώτες και στο δεύτερο ημίχρονο,όπου οι πρωταθλητές πέτυχαν άλλα τρία γκολ και έχασαν και άλλα τόσα. Στο 57' ο Φορτούνης έκανε το σουτ,η μπάλα κόντραρε, ο Σεμπά κατέβασε με το στήθος και με πλασέ έκανε το 0-3. Στο 69' ήταν η σειρά του Πουλίδο για να σκοράρει, ο Μεξικανός πέτυχε το πέμπτο του γκολ στο πρωτάθλημα,σε ισάριθμα παιχνίδια που ξεκίνησε βασικός και έδειξε ότι κατέχει την τέχνη του γκολ. Το γκολ του προήλθε από ασίστ του Σεμπά ο οποίος πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση. Στο 86' και μετά από εξαιρετική ασίστ του Φορτούνη, ο Πάρντο με κεφαλιά έφερε το σκορ στα επίπεδα του 0-5, πριν ο Ουάρντα μειώσει με καταπληκτικό σουτ σε 1-5 δύο λεπτά αργότερα. Ο Κυριακίδης με πολύ δύσκολη απόκρουση στέρησε ένα ακόμη γκολ στους φιλοξενούμενους σε προσπάθεια του Πάρντο αμέσως μετά.
Στο 90ο λεπτό, ο Κάπελ με παλικαρίσια προσπάθεια, σκόραρε ξανά για λογαριασμό του Παναιτωλικού, για το τελικό 2-5 στο Αγρίνιο, που σήμανε την 27 νίκη του Ολυμπιακού σε 29 ματς πρωταθλήματος.


Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Παναιτωλικού
Διαιτητής: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (ΕΠΣ Δωδ/νήσου)
Βοηθοί: Ιωάννης Τουμπακάρης (ΕΠΣ Αθηνών), Τρύφων Πετρόπουλος (ΕΠΣ Αρκαδίας)

Παναιτωλικός (Ματζουράκης): Κυριακίδης, Κουτρουμάνος, Κούσας, Χαντάκιας, Ρουμπουλάκου (67' Κάπελ), Μάκος, Παπάζογλου (77' Παπουτσογιαννόπουλος), Πάουλο (46' Βασιλείου), Φερέιρα, Ουάρντα, Μουνιός.
Ολυμπιακός (Σίλβα): Καπίνο, Ελαμπντελαουί, Ντα Κόστα, Σιόβας, Μαζουακού, Ζντιέλαρ, Φορτούνης, Κασάμι (78' Μπουχαλάκης), Ερνάνι (68' Πάρντο), Σεμπά (77' Φουστέρ), Πουλίδο.

Γκολ: 88' Ουάρντα, 90' Κάπελ / 7' Φορτούνης, 30' Ντα Κόστα, 57' Σεμπά, 69' Πουλίδο, 86' Πάρντο

Κάρτες: - / 20' Ερνάνι, 75' Ντα Κόστα

Βαθμολογία:

Καπίνο -7
Ομάρ -7
Ντα Κόστα -7
Σιόβας -7
Μαζουάκου -6
Ζντιέλαρ -6
Φορτούνης -10
Κασάμι -7
Ερνάνι -9
Σεμπά -9
Πουλίδο -8

Πάρντο -8
Φουστέρ -7
Μπουχαλάκης -7

Μάρκο Σίλβα -8

#‎Κόκκινο_DNA‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου