Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Η «πρώτη» για το αντρικό και το γυναικείο τμήμα βόλεϊ Θρύλου! (PHOTOS)

Οι πρώτες προπονήσεις άρχισαν χθες για τα τμήματα του βόλεϊ αντρών και βόλεϊ γυναικών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΎ!

Η "ΠΡΏΤΗ" ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΡΆΤΟΡΑ!
Μετά την περσινή κακή σεζόν, στόχος είναι ένας: Η επιστροφή στην κορυφή, εκεί, δηλαδή, που ανήκει ο κορυφαίος σύλλογος στην ιστορία του ελληνικού βόλεϊ.
Έτσι, το απόγευμα της Τρίτης παίκτες και προπονητικό επιτελείο της ομάδας βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού, βρέθηκαν στο «Μελίνα Μερκούρη» για την πρώτη προπόνηση της χρονιάς και έθεσαν τους φετινούς τους στόχους που δεν είναι άλλοι από το πρωτάθλημα και το κύπελλο!
Οι «ερυθρόλευκοι» οι οποίοι θέλουν να αποδείξουν ότι φέτος αυτοί θα κάνουν ΚΟΥΜΑΝΤΟ σε πρωτάθλημα και κύπελλο, θα περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις, ενώ θα χωριστούν σε δύο γκρουπ όπου θα υποβληθούν και σε αιματολογικές εξετάσεις.
Οι παίκτες του Ρομπέρτο Πιάτσα έκαναν αρκετό τρέξιμο εντός και εκτός του «Μελίνα Μερκούρη» και ανανέωσαν το ραντεβού τους για αύριο όπου θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους!

ΞΕΚΊΝΗΣΑΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ! 
Με την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση στα ύψη τα κορίτσια της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού ξεκίνησαν την Δευτέρα (24/8) την προετοιμασία τους ενόψει της νέας σεζόν αποσκοπώντας στην κατάκτηση του τέταρτου διαδοχικού νταμπλ!
Οι «ερυθρόλευκες» πάτησαν παρκέ στο κλειστό του Ρέντη και προπονήθηκαν για πρώτη φορά φέτος  υπό τις οδηγίες του νέου τους προπονητή Μπράνκο Κοβάσεβιτς, με τη γλυκιά προσμονή η καινούρια χρονιά να είναι εξίσου επιτυχημένη με τις προηγούμενες.
Εκ μέρους της διοίκησης χαιρετισμό στην ομάδα απηύθυνε η Γενική Διευθύντρια και Ειδική Γραμματέας κ. Τσιλιγκίρη.
 Στην σημερινή πρώτη προπόνηση της ομάδας το παρών έδωσαν οι... "παλιές" Αρέτα Κονόμι, Αρετή Τέζα, Μανωλίνα Κωνσταντίνου, Ειρήνη Κοκκινάκη και Κωνσταντίνα Βλαχάκη, η... "νέα" Μελίνα Εμμανουηλίδου καθώς και οι δύο απο τις τρεις νέες ξένες αθλήτριες του Ολυμπιακού. Η διαγώνιος Γκαμπριέλα Τσβετάνοβα και η ακραία Άνα Λαζάρεβιτς, ενώ η Ναντζέγια Μαλασάι ακολουθεί την προετοιμασία της Εθνικής Λευκορωσίας ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και αναμένεται στην Ελλάδα στα τέλη του μήνα. Δικαιολογημένα απουσίαζαν οι Στέλλα Χριστοδούλου, Κατερίνα Γιώτα και η Τζίνα Λαμπρούση καθώς έχουν υποχρεώσεις με την Εθνική Ομάδα.
 Η ποιοτική δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια τόσο σε προπονητικό επίπεδο, όσο και σε σκάουτινγκ, αρχίζει να αποδίδει μιας και με την πρώτη ομάδα θα αρχίσουν προπονήσεις και τέσσερις κορασίδες, που θα έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν σε υψηλό επίπεδο και ευχή όλων μας είναι να εξελιχθούν έτσι ώστε να μπορέσουν να αποτελέσουν βασικά στελέχη της γυναικείας ομάδας. Πρόκειται για τις Αφροδίτη Γιώτα και Κατερίνα Πάντου οι οποίες αγωνίζονται στις θέσεις του κεντρικού και πασαδόρου αντίστοιχα και προέρχονται απο τις ακαδημίες του Θρύλου, αλλά και την Όλγα Ζαμπάτη και Έλενα Μιλεντίγιεβιτς, ακραίες αμφότερες, οι οποίες ήρθαν φέτος με μεταγραφή στις ακαδημίες του Ολυμπιακού.

  #‎Κόκκινο_DNA‬


ΚΟΚΚΙΝΟ DNA: ΝΕΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου