Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Στο «σκαμνί» η ΑΕΚούλα για δυσφήμιση του Δ.Σ της ΕΠΟ !!!

 Ρεπορτάζ:
Πειθαρχική δίωξη στην ΠΑΕ ΑΕΚ άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ. Ο Κωνσταντίνος Πετρόπουλος προέβη στην συγκεκριμένη ενέργεια με αφορμή την ανακοίνωση της «Ένωσης» πριν το παιχνίδι με τον Πλατανιά.
Ο εισαγγελέας της Ομοσπονδίας, o οποίος αφήνει την θέση του σε μερικές μέρες καθώς η θητεία του έφτασε στο τέλος της, έκρινε πως στην συγκεκριμένη ανακοίνωση η ΠΑΕ δυσφήμισε το Δ.Σ της ΕΠΟ. 


Το σημείο της ανακοίνωσης της Αεκούλας που δυσφημεί σύμφωνα με τον εισαγγελέα:
 "Η ΑΕΚ εκφράζει την επιθυμία της να συμβάλλει με την επιστροφή της στη διεξαγωγή ενός πρωταθλήματος ανταγωνιστικού, με απόλυτο σεβασμό στους κανόνες της ισονομίας και του fair play. H AEK θα λειτουργήσει προς αυτή την κατεύθυνση και θα διεκδικήσει ακριβώς ό,τι της αναλογεί με βάση τις εντός γηπέδου αγωνιστικές της δυνατότητες. Χωρίς δυστυχώς να έχουμε λάβει τα απαραίτητα δείγματα γραφής που θα μας επέτρεπαν να τρέφουμε εμπιστοσύνη στα θεσμικά όργανα που διοικούν το ελληνικό ποδόσφαιρο και παρά την αποστροφή μας απέναντι στη σημερινή εικόνα της ΕΠΟ και της πλήρως απαξιωμένης ηγεσίας της, η ΑΕΚ εκφράζει την ευχή πώς όλοι έχουν καταλάβει ότι δεν γίνεται να βαδίσουν στον ίδιο δρόμο των τελευταίων ετών. Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν έχει άλλες αντοχές στη διαφθορά. Και αργά ή γρήγορα θα βρει το δρόμο του."

 Σχόλιο ΚΟΚΚΙΝΟΥ DNA:
Ελπίζουμε η... Κλάψα να τιμωρηθεί εάν πράγματι κριθεί ότι πρέπει να τιμωρηθεί κι όχι να είναι άλλη μια υπόθεση που θα μπεί στο αρχείο. Υπενθυμίζουμε ότι ο Θρύλος έχει δώσει πάνω από 14 εκατομμύρια ευρώ για μεταγραφές (χωρίς τα συμβόλαια) έναντι της Αεκούλας που έχει δώσει για μεταγραφές μόλις 160 χιλιάρικα (για τον Ανδρεόπουλο της Κέρκυρας) κι όλους τους άλλους τους πήρε είτε ως ελεύθερους είτε ως δανεικούς... Έτσι πρωτάθλημα ούτε στον αιώνα τον άπαντα δεν πρόκειται να δούν...
  
#‎Κόκκινο_DNA‬
‪#‎Ο_λαός_του_Ολυμπιακού_δίνει_τις_απαντήσεις_του‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου