Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Η ασυλία του Μπέργκ, το χέρι του Πλατέλλα στη Ξάνθη και η... λούτσα του Μπαόκ στα Γιάννενα...

Η ΑΣΥΛΙΑ ΤΟΥ ΜΠΕΡΓΚ:
Πολλά νευράκια για τον Μπεργκ στο παιχνίδι του ΠΑΟ με την Καλλονή. Λογικό να τα έχει βέβαια, όταν έχει μείνει εκτός Ευρώπης από Αύγουστο μήνα, μετά το κάζο από την Καμπάλα και ο Μπεργκ ξέσπασε τα νεύρα του στους αντιπάλους του. Ο διαιτητής του παιχνιδιού Σελίμος, του χάρισε την κόκκινη κάρτα στην φάση του 83ου λεπτού όταν έριξε εν ψυχρώ αγκωνιά στον παίκτη της Καλλονής, Μάρκοβιτς. Ωστόσο, οι… αλητείες του Σουηδού είχαν ξεκινήσει από νωρίς. Αφού σε κάθε τσαμπουκά ήταν μέσα και φερόταν να εξύβριζε τους αντιπάλους του και γενικά είχε προκλητική συμπεριφορά. Όμως, δεν είδαμε να τιμωρείται από τον ρέφερι του αγώνα. Και το λέμε αυτό γιατί δεν είδαμε να του δίνεται κίτρινη κάρτα όταν στο 14’ πιάστηκε στα χέρια με τον Καλτσά, ενώ σε ανάλογη φάση στο 43’ ο Λαγός είδε την κίτρινη κάρτα όταν τσακώθηκε με τον Ελακόπουλος.
Τι γίνεται; Ποιος είναι ο Μπεργκ για να κάνει ό,τι γουστάρει μέσα στο γήπεδο; Έχει καμία ασυλία και δεν το ξέρουμε;

ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΠΛΑΤΕΛΛΑ ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΚΕ ΠΟΥΘΕΝΑ:
 
Μόλις τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος και τον μήνα Αύγουστο, άρχισαν οι… ομορφιές για φέτος στην Superleague!
Συγκεκριμένα, στο παιχνίδι της Ξάνθης με την ΑΕΚ στα Πηγάδια, ο διαιτητής της αναμέτρησης, Γιώργος Κύζας, «έκλεισε» τα μάτια σε ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ χέρι του Πλατέλλα μες την περιοχή μετά από σουτ του Σολτάνι στο 29’ και δεν καταλόγισε πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων! Δεν είδαμε όμως, κανέναν να παίρνει θέση για τη συγκεκριμένη φάση και το ξεκάθαρο «χειρουργείο» του Κύζα κατά της Ξάνθης. Γαργάρα έγινε ως συνήθως! Σπρώχνοντας την πάνε την αεξάρα από την Γ' Εθνική και κανείς δεν λέει τίποτα... Εμείς, όμως, είμαστε εδώ για να κάνουμε ότι δεν κάνουν οι υπόλοιποι. Να σας λέμε την αλήθεια που κάποιοι σας την στερούν! Γιατί το μόνο που ξέρουν οι δήθεν αντικειμενικοί είναι να παρακολουθούν με κάθε λεπτομέρεια τα παιχνίδια του Ολυμπιακού και με το παραμικρό να τον στήνουν στον τοίχο και να προπαγανδίζουν εις βάρος του…

Η...ΛΟΥΤΣΑ ΤΟΥ ΜΠΑΟΚ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ:

Την γύμνια του σε όλη της την μεγαλοπρέπεια φανέρωσε ο ΠΑΟΚ στις Ζωσιμάδες! Οι Θεσσαλονικείς, οι οποίοι όλο το καλοκαίρι είχαν το θράσος να αμφισβητούν την δυναστεία του Ολυμπιακού και να …ονειρεύονται πρωτάθλημα (!) έγιναν …παιχνιδάκι στις ορέξεις των παικτών του ΠΑΣ, γνωρίζοντας την συντριβή με 3-1.
 Το κατασκεύασμα του …Ιβάν Σαββίδη και της συμπαιγνίας του απέδειξε ότι απέχει έτη φωτός από τον Ολυμπιακού, αφού έφτασε στο σημείο να δέχεται γκολ και να συμπεριφέρεται γενικότερα όπως μία ομάδα …γειτονιάς.
Ειδικά στη φάση του 4ου λεπτού, όπου ο Μανιάς τους πήρε την κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας, έπειτα από εκτέλεση πλαγίου άουτ και έγραψε το 1-0, για να …ακολουθήσιε πάρτι!
 Αλλά, βέβαια, ξεχάσαμε. Για όλα τα δεινά σας, φταίνε ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Ολυμπιακός. Ξέρετε εσείς…

 #‎Κόκκινο_DNA‬
‪#‎Ο_λαός_του_Ολυμπιακού_δίνει_τις_απαντήσεις_του‬

ΠΗΓΗ:  gavros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου