Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Επενδύουν στη λάσπη κι όχι σε παίχτες:Μια μεταγραφή κόστισε το CAS στον Παo. Διαιτητική εύνοια είχε ο Παο στο Αγρίνο, μούγκα οι "αντικειμενικοί"...

Πόσο μπορεί να κόστισε στον Παναθηναϊκό το... κυνήγι της UEFA για τα μάτια του Ολυμπιακού στο Διαιτητικό Δικαστήριο της Λωζάνης (το δημοφιλές CAS); Σύμφωνα, λοιπόν, με το sport24.gr και τη στήλη 24ο Ευαγγέλιο ξοδεύτηκε το ποσό των 220.000 ευρώ!
ADVERTISEMENT
Ασφαλώς και είναι πολλά τα λεφτά... Γιάννη Αλαφούζο, με τα οποία θα μπορούσε ο ΠΑΟ να κάνει μια μεταγραφή παίχτη. Αλλά είπαμε: αντί να επενδύουν σε παίχτες, επενδύον σε λάσπη και γι αυτό θα παίρνει πάντα το πρωτάθλημα ο Θρύλος! Για μια εμμονή λοιπόν, από την πλευρά του "πράσινου" προέδρου, αν αναλογιστεί κάποιος πως δεν υπήρχε ΕΝΑ σοβαρό δικηγορικό Γραφείο στην Ευρώπη που να πίστευε -με βάση τα υπάρχοντα στοιχεία- ότι θα δικαιωνόταν στην προσφυγή του και θα αποβαλλόταν ο Ολυμπιακός από το Τσάμπιονς Λιγκ. Στην πραγματικότητα ο ηγέτης του Παναθηναϊκού... σπατάλησε τα χρήματα μιας μεταγραφής ή ενός καλού συμβολαίου ελεύθερου παίκτη (που ασφαλώς και είχε ανάγκη η ομάδα του), για μια βέβαιη - και μεγάλη- ήττα στο CAS. Γιατί σύμφωνα με το ρεπορτάζ που κάναμε, ακόμη και ο εξειδικευμένος ξένος δικηγόρος (Φερέρ) που χρησιμοποιήθηκε, ήταν από την αρχή απαισιόδοξος, μη δίνοντας περισσότερες από μια πιθανότητα στις εκατό, να δικαιωθεί η προσφυγή. Πώς, λοιπόν, να μην γκρινιάζει μετά ο μέσος οπαδός του Παναθηναϊκού αναλογιζόμενος πως θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί το συγκεκριμένο ποσό για επιπλέον ποιοτική ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας;

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, το Διαιτητικό Δικαστήριο της Λωζάνης στην απόφασή του - για πρώτη φορά στα χρονικά - αναγκάζει τον Παναθηναϊκό να πληρώσει και περίπου 5.000 για τα έξοδα μετακίνησης (και...ταλαιπωρίας) του νομικού τιμ του Ολυμπιακού. Γιατί με την προσφυγή του στο CAS εκτός από την UEFA αυτομάτως στρεφόταν και κατά του άλλου σωματείου (Ολυμπιακός) που δικαίωσε το δικαιοδοτικό όργανο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας... Ένα ακόμη παρασκήνιο από την συνεδρίαση του CAS την Παρασκευή, που έγινε γνωστό σήμερα: υπήρξε τέτοια ένταση που σε κάποια στιγμή εκπρόσωπος της UEFA χαρακτήρισε την διαδικασία της προσφυγής του Παναθηναικου σαν "καταγγελία ανέκδοτο"!


Από λασπολογία όλα αυτά τα χρόνια, άλλο τίποτα από τους βάζελους, που είδαν για μια ακόμα φορά αρμόδια όργανα να πετάνε στα σκουπίδια τα ανύπαρκτα επιχειρήματά τους. Ο Ολυμπιακός δικαιώθηκε πανηγυρικά και από το CAS, καθώς η απόφαση ήταν η ίδια με εκείνη της UEFA. Πλέον, με την ουρά στα σκέλια θα σκεφτούν κάποια στιγμή πώς αλλιώς θα μπορέσουν να κάνουν κακό στην ομάδα, αλλά έως τότε, μπορούν να χαλαρώσουν και να φάνε τη λάσπη που έριχναν στον Ολυμπιακό όλο αυτόν τον καιρό. Με σχόλια στο facebook, στο twitter, με συκοφαντία και όλα τα συναφή με τα οποία πορεύονται τόσα χρόνια. Ο Ολυμπιακός τους πονάει, τους διαλύει και θα είναι πάντα πρώτος στην κορυφή, ό,τι και να κάνουν. Μόνοι μας και όλοι τους!

Η ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗ ΕΥΝΟΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ:

Τα  πάντα, ώστε να σώσουν τον …διασωληνωμένο ΠΑΟ έχουν βαλθεί να κάνουν οι διαιτητές από το ξεκίνημα του νέου πρωταθλήματος.
Τρανό παράδειγμα αποτελεί ο ρέφερι  της αναμέτρησης του Αγρινίου Τάσος Σιδηρόπουλος.
Ο διαιτητής από τα Δωδεκάνησα χαρίστηκε σκανδαλωδώς να δώσει στον Ταυλαρίδη την δεύτερη κίτρινη κάρτα όπως όφειλε για μαρκάρισμα του αμυντικού του ΠΑΟ πάνω στον Ουαρντά στην περιοχή των πρασίνων, στην φάση από την οποία προήλθε το πέναλτι με το οποίο ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ στο 41ο επί του ΠΑΟ.
Ο Ταυλαρίδης, ο οποίος για ακόμη ένα ματς είναι προκλητικός, υποπίπτοντας σε πολλά αντιαθλητικά μαρκαρίσματα, έχει χρεωθεί με κίτρινη κάρτα από το 24’ ωστόσο, συνεχίζει ακόμη στο ματς…
Να σημειωθεί ότι ακυρώθηκε και γκολ του Παναιτωλικού στο 29'...

 #‎Κόκκινο_DNA‬
‪#‎Ο_λαός_του_Ολυμπιακού_δίνει_τις_απαντήσεις_του‬


ΚΟΚΚΙΝΟ DNA: ΝΕΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου