Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

Στον Θρύλο η Άννα Λαζάρεβιτς, κοντά και στην Ναντέζντα Μολοσάι! (Βόλεϊ γυναικών)

Μεταγραφών συνέχεια για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό στο τμήμα του γυναικείου βόλεϊ. Ο Θρύλος έκλεισε την Άννα Λαζάρεβιτς και είναι κοντά και στην Ναντέζντα Μολοσάι!

Η ΑΝΝΑ ΛΑΖΑΡΕΒΙΤΣ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ:
Σε μία σπουδαία προσθήκη προχώρησε ο Ολυμπιακός, δυναμώνοντας ακόμα περισσότερο το ρόστερ του γυναικείου τμήματος Βόλεϊ. Συγκεκριμένα, ο Θρύλος απέκτησε την Άννα Λαζάρεβιτς, την 24χρονο διεθνή Βολεϊμπολίστρια.
Αναλυτικά: «Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την διεθνή Σέρβα βολεϊμπολίστρια, Ana Lazarevic.
Η Ana Lazarevic γεννήθηκε στις 4 Ιουλίου 1991 στο Βάλιεβο της Σερβίας. Έχει ύψος 1,87μ και αγωνίζεται ως ακραία. Ήταν μέλος της Εθνικής Σερβίας που κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο European Championship που διεξήχθη στα γήπεδα της Σερβίας και Ιταλίας το 2011, ενώ έχει συνολικά 30 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της χώρας της.
Ξεκίνησε την καριέρα της από την τοπική ομάδα της πόλης που γεννήθηκε (Βάλιεβο) και από το 2006 έως και το 2012 ήταν μέλος της ΟΚ Βιζούρα. Την σεζόν 2012/13 αγωνίστηκε στο Τούρκικο πρωτάθλημα με τα χρώματα της Μπεσίκτας και τις δυο τελευταίες σεζόν 2013/14 και 2014/15 αγωνίζονταν στην Γαλλία με την Μιλούζ.
Στο παλμαρέ της έχει ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο με την Εθνική Σερβίας το 2011 στο European League της Κωνσταντινούπολης και το χάλκινο μετάλλιο στο FIVB World Grand Prix που διεξήχθη στην πόλη Σάπορο της Ιαπωνίας το 2013», αναφέρει η ανακοίνωση.
Μετά τις υπογραφές, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη: «Είμαι πολύ χαρούμενη που ήρθα σε έναν σπουδαίο σύλλογο που έχει τόσο πιστούς οπαδούς. Οι στόχοι που θα έχουμε φέτος παραμένουν οι ίδιοι, να επαναλάβουμε τις επιτυχίες της περασμένης σεζόν κερδίζοντας Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Ανυπομονώ για την έναρξη της προετοιμασίας που θα μας οδηγήσει σε νέες επιτυχίες».

ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΝΑΝΤΕΖΝΤΑ ΜΟΛΟΣΑΙ: 
 Κοντά σε μια μεταγραφή έκπληξη είναι ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα με πληροφορίες οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται μια ανάσα από την απόκτηση της Ναντέζντα Μολοσάι από την Λευκορωσία. Η 24χρονη ακραία τα τελευταία δύο χρόνια έπαιζε στην Πρότον στην Ρωσική Λίγκα και πριν από λίγες μέρες πήρε μεταγραφή για μεγαλύτερη Ρωσική ομάδα με το συμβόλαιό της να πλησιάζει τριψήφιο αριθμό. Ωστόσο τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η νέα ομάδα της Μολοσάι ανάγκασαν την διοίκηση να της κόψει πρόωρα το συμβόλαιο. Έτσι η διεθνής ακραία αποφάσισε να αλλάξει ρότα και να κοιτάξει την πρόταση του Ολυμπιακού. Η Μολοσάι έχει απαντήσει θετικά στους «ερυθρόλευκους» και όλα δείχνουν ότι οι νταμπλούχοι θα προσθέσουν στο ρόστερ τους μια 24χρονη παίκτρια που θεωρείται από τα ανερχόμενα ευρωπαϊκά αστέρια. Το σενάριο θέλει τη Μολοσάι να παίρνει μέρος με την Εθνική ομάδα της χώρας της στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και αρχές Οκτωβρίου να έρχεται στον Πειραιά. Η Λευκορωσία βρίσκεται στον όμιλο του Ρότερνταμ μαζί με Βουλγαρία, Κροατία και Ρωσία.

 #‎Κόκκινο_DNA‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου