Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

Ολυμπιακός - Μπεσίκτας 2-1 (ΦΙΛΙΚΟ)


Μία ακόμη φιλική νίκη για τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του. Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν την Μπεσίκτας με 2-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πρώτο ματς μπροστά στους οπαδούς τους. Άνοιξε λογαριασμό το νέο κανόνι του Θρύλου, ο Άλφερντ Φινμπόγκασον έπειτα από ασίστ του Πάρντο ενώ το δεύτερο γκολ της ομάδας μας πέτυχε ο Φουστέρ με πέναλτι που κέρδισε ο Ντοσεβί. Τραυματίας αποχώρησε ο Φορτούνης (θύμα του σκληρού παιχνιδιού των Τούρκων) ενώ την επανεμφάνισή του έκανε ο Μανιάτης που αποθεώθηκε.

Περισσότεροι από 12000 φίλοι του Ολυμπιακού βρέθηκαν στις εξέδρες του Φαληρικού γηπέδου και πριν την σέντρα της αναμέτρησης είχαν την ευκαιρία να χειροκροτήσουν θερμά το πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας τους, τον Εστέμπαν Καμπιάσο.

Πρωταγωνιστές ήταν οι: Ρομπέρτο, Βούρος, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Πάρντο, Φινμπόγκασον, Χάρα, Ντοσεβί.

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ: 

 
Γήπεδο: "Γεώργιος Καραϊσκάκης"
Διαιτητής: Σταύρος Τριτσώνης (ΕΠΣ Αθηνών)
Βοηθοί: Χρήστος Ακρίβος (ΕΠΣ Αθηνών), Αντώνης Καρατζίκας (ΕΠΣ Αθηνών)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΣ (Σίλβα): Ρομπέρτο (68' Καπίνο), Ελαμπντελαουί (90+1' Σάλιακας), Βούρος (68' Μποτία), Σιόβας (46' Αυλωνίτης), Σαλίνο (46' Μαζουακού), Μιλιβόγεβιτς (85' Μανιάτης), Μπουχαλάκης (76' Κασάμι), Φορτούνης (55' λ.τ. Φουστέρ), Πάρντο (76' Πουλίδο), Ντουρμάζ (69' Ντοσεβί), Χάρα (46' Φινμπόγκασον). 

Μπεσίκτας (Γκιουνές): Ζενγκίν, Μπεκ, Ροντόλφο, Γκιουλούμ (83' Μιλόσεβιτς), Τόσιτς (46' Μότα), Χάτσινσον (84' Πεκτεμέκ), Ουϊσάλ, Κουαρέσμα (64' Σαχάν), Εζιακούπ (73' Κουρτουλούς), Τερέ (64' Φράι), Γκόμες (64' Τοσούν).

Γκολ: 58' Φινμπόγκασον, 90' πεν. Φουστέρ / 87' Ουϊσάλ
Κάρτες: - / 90' Σαχάν

 #‎Κόκκινο_DNA‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου