Κυριακή 16 Αυγούστου 2015

Πλησιάζουν στον Θρύλο Ντα Κόστα & Σεμπά! Προς Ανόρθωση ο Μαρτίνεζ...

 Μεταγραφικός πυρετός επικρατεί στο λιμάνι αφού ειδικά η υπόθεση του κεντρικού (ή κεντρικών) αμυντικού έπρεπε ΉΔΗ να έχει κλείσει μιας και σε λιγότερο από μια βδομάδα αρχίζουν οι επίσημες υποχρεώσεις. Ο Θρύλος φαίνεται να είναι πολύ κοντά στην μεταγραφή του Γαλλομαροκινοπορτογάλου κεντρικού αμυντικού της Σίβασπορ, Μανουέλ Ντα Κόστα και του Βραζιλιάνου αριστερού εξτρέμ της Εστορίλ, Σεμπά. Προς Ανόρθωση ως δανεικός πάει ο Νίκολα Μαρτίνεζ. Για όλα τα ονόματα ας κρατήσουμε μικρό καλάθι μιας και η ΠΑΕ μας έχει συνηθίσει πολλές φορές σε εκπλήξεις... Το ΚΟΚΚΙΝΟ DNA σας μεταφέρει όλες τις νέες εξελίξεις:

ΜΑΝΟΥΕΛ ΝΤΑ ΚΟΣΤΑ
 Παίκτης του Θρύλου θα πρέπει να θεωρείται ο Μάνουελ Ντα Κόστα, καθώς ο πρόεδρος της Σίβασπορ μίλησε για συμφωνία με τους «ερυθρόλευκους».
Ο Πορτογάλος αμυντικός, ο οποίος έχει γεννηθεί στην Γαλλία και είναι διεθνής με την Εθνική Μαρόκο, είναι μεταξύ των παικτών που εξετάζουν οι Πειραιώτες για το κέντρο της άμυνας και μάλιστα, όπως τουλάχιστον υποστήριζαν δημοσιεύματα από το εξωτερική, ήταν μία… ανάσα από την μετακόμισή του στην Ελλάδα.
Τις συγκεκριμένες φήμες ήρθε να επιβεβαιώσει ο πρόεδρος της Σίβασπορ, Μεσνούζ Οτιακμάζ, ο οποίος σε δηλώσεις του, υποστήριξε πως υπάρχει συμφωνία με τον Ολυμπιακό για την μεταγραφή του παίκτη και το μόνο που απομένει είναι η τελική απόφαση του παίκτη.
«Έχουμε συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό για την παραχώρηση του Μανουέλ και η μεταγραφή θα πραγματοποιηθεί εφόσον συμφωνήσει και ο ποδοσφαιριστής», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Σίβασπορ για τον 28χρονο αμυντικό.

ΣΕΜΠΑ
 Στο μεταξύ, σήμερα (16/8) το βράδυ ο Βραζιλιάνος εξτρέμ Σεμπά θα δώσει την τελευταία του παράσταση με τη φανέλα της Εστορίλ στο ματς με την Μπενφίκα στο Ντα Λουζ. Από την Πορτογαλία ισχυρίζονται ότι είναι πολύ πιθανό την Δευτέρα (17/8) να μπει στο αεροπλάνο για την Αθήνα. Η αρχική σκέψη ήταν να μείνει εκτός 18άδας, αλλά ο κόουτς της Εστορίλ είπε στους διοικούντες ότι από τη στιγμή που δεν έχει πωληθεί ακόμα, καλό θα ήταν να τους ενισχύσει στη δύσκολη αποστολή τους στο Ντα Λουζ. Οι Ίβηρες επέμεναν και την Κυριακή (16/8) ότι ο Σεμπά θα φορέσει για τελευταία φορά τη φανέλα της Εστορίλ.

ΠΡΟΣ ΑΝΟΡΘΩΣΗ Ο ΝΙΚΟΛΑ ΜΑΡΤΙΝΕΖ
 Εκεί που έμοιαζε να οδηγείται σε «ναυάγιο» η υπόθεση, οι δύο ομάδες βρίσκεται πλέον κοντά στο να δώσουν τα χέρια. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αργεντινός τα έχει βρει σχεδόν σε όλα με την ομάδα της Αμμόχωστου και απομένουν κάποια διαδικαστικά θέματα, κάτι που σημαίνει ότι δύσκολα θα χαλάσει η συμφωνία. Την περσινή σεζόν ο 28χρονος ποδοσφαιριστής είχε 3 γκολ και 10 ασίστ σε 32 εμφανίσεις στη Super League με τη φανέλα του Παναιτωλικού, όμως κόπηκε από τον Μάρκο Σίλβα και λογικά θα συνεχίσει στην Ανόρθωση.
Πληροφορίες επίσης από τη Κύπρο αναφέρουν ότι οι φίλοι της Ανόρθωσης είναι έτοιμοι να «κάψουν» το αεροδρόμιο Λάρνακας και να υποδεχθούν το νέο τους ίνδαλμα!

#‎Κόκκινο_DNA‬
 
ΚΟΚΚΙΝΟ DNA: ΝΕΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου