Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

Ευρω-θίασος ο ΠΑΟ, γελάει όλη η Ευρώπη! ΣΕΝΤΟΝΙ ΚΑΙ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ!

 ΜΠΡΙΖ - ΠΑΟ 3-0
Γέλασε για ακόμη μια φορά ολόκληρη η Ευρώπη με τον ΠΑΟ! Ο ευρω-περίγελος έγινε παιχνιδάκι στα χέρια των παικτών της Μπριζ, η οποία τον απέκλεισε πολύ πιο εύκολα απ’ ό,τι μαρτυρά το τελικό 3-0 και τον έθεσε ... πανηγυρικά  εκτός των πλέι οφ του Champions League.
Έτσι δόθηκε συνέχεια στη παράδοση, που θέλει την ομάδα του Βελγίου να ...στένει αδιάβαστο τον αιώνιο πελάτη της, όσες φορές τον αντιμετωπίζει σε ματς ευρωπαίκών διοργανώσεων!
Μα πάνω απ’ όλα αποδείχθηκε περίτρανα για ακόμη μια φορά το πόσο πολύ μικρή ομαδούλα έχει γίνει στην Ευρώπη.
Η Μπριζ, που δεν ήταν και κάτι το ...φοβερό, μετά σπό ένα μέτριο πρώτο μέρος στην επανάληψη έκανε ...σμπαράλια την ανύπαρκτη άμυνα των «πρασίνων», οι οποίοι θα αρκεστούν για ακόμη μία σεζόν να παρακολουθούν από τον ...αναπαυτικό τους καναπέ  τον νταμπλούχο Ελλάδας Ολυμπιακό στην γιορτή των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης!
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 53’ όταν ο Κουλς εξέθεσε τον Ζέκα και με κεφαλιά έγραψε το 1-0, για να έρθει στο 2-0 στο 58’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βίκτορ Βάσκεθ.
Η άνετη πρόκριση των Βέλγων απέκτησε διαστάσεις θριάμβου στο 82’ όταν ο Ουλάρ με πλασέ μέσα από την περιοχή άφησε άναυδη την ...πράσινη άμυνα για το 3-0!

ΣΕΝΤΟΝΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ
  Όταν οι άλλοι θα ψάχνουν μονίμως για δικαιολογίες, προκειμένου να καλύψουν την ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥΣ, και όταν για όλα θα τους φταίει ο Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, γιατί αυτοί τους... ΠΟΝΑΝΕ, ο Θρύλος θα εκπροσωπεί για 5η συνεχόμενη χρονιά το ελληνικό ποδόσφαιρο στο Champions League.
Όταν οι άλλοι παλεύουν να αποκλείσουν το... μεγαθήριο της Κλαμπ Μπριζ, όταν ρεζιλεύουν για ακόμα μία χρονιά τη χώρα μας, ο Ολυμπιακός θα δίνει παράσταση στο υψηλότερο επίπεδο και θα «γονατίζει» σπουδαία ευρωπαϊκά κλαμπ, όπως η Ατλέτικο Μαδρίτης, η Γιουβέντους, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Μπενφίκα, η Άρσεναλ, η Ντόρτμουντ, και άλλες.
Όταν θα πάψετε να κλαίτε γιατί η ανυπαρξία σας είναι τέτοια που δεν μπορείτε να σηκώσετε κεφάλι, ίσως και να καταφέρετε κάτι, κάποτε. Ίσως...
ΜΟΝΟ εμείς στο Champions League ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ. ΜΟΝΟ! Την αντέχετε τόση αλήθεια;

 #‎Κόκκινο_DNA‬
‪#‎Ο_λαός_του_Ολυμπιακού_δίνει_τις_απαντήσεις_του‬
ΠΗΓΗ: gavros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου