Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Φέγενορντ - Ολυμπιακός 1-3 (ΦΙΛΙΚΟ)

Φοβερή εμφάνιση από τον Ολυμπιακό στο πρώτο μέρος, στο φιλικό του Ρότερνταμ με τη Φέγενορντ. Με διαρκές πρέσινγκ οι Πειραιώτες κατάφεραν να σημειώσουν τρία γκολ σε 45 λεπτά, απέναντι σε μια ομάδα που σε μια εβδομάδα κάνει πρεμιέρα στο ολλανδικό πρωτάθλημα.
Σημειώνεται ότι ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον δεν έπαιξε λόγω του αιματώματος στο δικέφαλο, ενώ εκτός έμεινε και ο Δημήτρης Σιόβας. Κάτω από τα γκολπόστ για τον Ολυμπιακό ο Ρομπέρτο, δεξιά στην άμυνα ο Ελαμπντελαουί, αριστερά ο Σαλίνο, με τους Βούρο και Αυλωνίτη στο κέντρο της άμυνας. Αμυντικοί μέσοι οι Μιλιβόγεβιτς - Μπουχαλάκης, με τους Πάρντο (δεξιά), Ντουρμάζ (αριστερά) και Φορτούνη (μέση) να συνθέτουν τη μεσοεπιθετική τριάδα. Στην κορυφή ο Χάρα.Ο ΘΡΥΛΟΣ ΗΤΑΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟΥΣ ΟΛΛΑΝΔΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟ... ΞΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΥΣ... Τραυματίες αποχώρησαν οι Πάρντο, Μίλι...

ΤΑ ΣΤΑΙΤΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

Γήπεδο: De Kuip

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σίλβα): Ρομπέρτο, Σαλίνο (86' Μαζουακού), Ελαμπντελαουί, Αυλωνίτης, Βούρος, Μπουχαλάκης (82' Κασάμι), Μιλιβόγεβιτς (89' Ζντιέλαρ), Πάρντο (77' λ. τρ. Φουστέρ), Φορτούνης (46' Ντομίνγκες), Ντουρμάζ (46' Ντοσεβί), Χάρα (75' Πουλίδο).
ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ (Φαν Μπρόνκχορστ): Φερμίρ, Κάρσντορπ, Φαν Μπικ (59' Ντάμερς), Κονγκόλο, Βιλένα, Βεγίνοβιτς, Ελ Αχμαντί, Τούρνστρα (46' Ίμερς), Μπιλάλ, Κάιτ, Μανού (63' Καζίμ Ρίτσαρντς).

Γκολ: 6' Χάρα, 24' Πάρντο, 45+1' Φορτούνης - 63' πέν. Κάιτ
Κάρτες: Τούρνστρα (39'), Μανού (43'), Καζίμ Ρίτσαρντς (64'), Βεγίνοβιτς (72') - Πάρντο (40'), Ντουρμάζ (43'), Χάρα (72')



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου