Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

Ολυμπιακός-Σίβασπορ 1-0 (ΦΙΛΙΚΟ)

Ολυμπιακός, πανηγυρικό
Τρίτη συνεχόμενη νίκη του Ολυμπιακού στα φιλικά επί Ολλανδικού εδάφους. Οι Πειραιώτες παρότι δεν έπιασαν τα ίδια υψηλά στάνταρ απόδοσης,σε σχέση με τα άλλα δυο φιλικά με Τβέντε και Φέγενορντ,επικράτησαν της Σίβασπορ με 1-0 με σκόρερ τον Πάρντο ο οποίος σκόραρε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι,αποδεικνύοντας ότι θα βοηθήσει την ομάδα και στο σκοράρισμα.Κάτω από τα δοκάρια ξεκίνησε ο Γιαννιώτης. Δεξιά στην άμυνα ο Σαλίνο, αριστερά ο Μαζουακού και στο κέντρο της άμυνας οι Σιόβας - Αυλωνίτης. Αμυντικά χαφ οι Ζντιέλαρ και Κασάμι, πίσω από τον Φινμπόγκασον ο Φουστέρ, δεξιά του ο Ντοσεβί και αριστερά ο Ντουρμάζ στο 4-2-3-1. Αξιοσημείωτο ότι ο Ισλανδός στράικερ Άλφρεντ Φινμπόγκασον πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την "ερυθρόλευκη" φανέλα και ήταν μάλιστα πολύ καλός. Ενώ πολύ καλό παιχνίδι πραγματοποίησε και ο νεαρός πορτιέρο του Ολυμπιακού Γιαννιώτης. Καλή εμφάνιση και από τους Μαζουάκου,Μπουχαλάκη,ενώ ο Χάρα για ένα ακόμη παιχνίδι ήταν αξιοπρεπέστατος και έχασε ευκαιρίες.

Γήπεδο: Sportpark Schuytgraaf


ΣΙΒΑΣΠΟΡ (Σεργκέν Γιαλτσίν): Σέτκους, Ερκάν Κας, Οζτούρκ, Ουμίτ, Σισίνιο, Χακάν, Αντέμ, Μεχντί, Μπουρχάν, Αατίφ, Μπατουχάν
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μάρκο Σίλβα): Γιαννιώτης (46' Καπίνο), Σαλίνο (46' Ελαμπντελαουί), Αυλωνίτης, Σιόβας (46' Βούρος), Μαζουακού (88' Σάλιακας), Ζντιέλαρ (46' Μιλιβόγιεβιτς), Κασάμι (46' Μπουχαλάκης), Φουστέρ (46' Πάρντο), Ντοσεβί (63' Πουλίδο), Ντουρμάζ (46' Χάρα), Φινμπόγκασον (71' Γιαννιώτας)

Γκολ: Πάρντο (67')
Κάρτες: -

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου