Τρίτη 23 Απριλίου 2024

Μαρινάκης: «Στην χώρα μας υπάρχει ταλέντο, το τρόπαιο είναι αφιερωμένο σε όλους τους Έλληνες»

Στην κορυφή της Ευρώπης ανέβηκε η Κ19 του Ολυμπιακού, καθώς επικράτησε 3-0 της Μίλαν στον τελικό του Youth League και έτσι πήρε τον πρώτο εκτός συνόρων τίτλο για τη χώρα μας στο ποδόσφαιρο, σε συλλογικό επίπεδο.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο ηγέτης του Ολυμπιακού σε δηλώσεις του, στην Cosmote TV, στάθηκε στην πολύ καλή δουλειά και το ταλέντο που υπάρχει στην ακαδημία της ομάδας του. 

Δείτε αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι. Το όνειρό μας ήταν ένας ευρωπαϊκός τίτλος και σήμερα είναι η πρώτη φορά σε συλλογικό επίπεδο που μία ομάδα το κατακτά. Βλέπαμε τι δουλειά γίνεται στις γίνεται στις ακαδημίες, μας. Μετά τον αγώνα με την Ίντερ είπα στους παίκτες πως μπορούν να το πιστέψουμε και ότι δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα και κανέναν. Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη».

Και συνέχισε. «Ο Ρέτσος είναι η πιο ακριβή μεταγραφή του ελληνικού ποδοσφαίρου για Έλληνα παίκτη. Είναι ένα παιδί από την ακαδημία μας. Μεγάλωσε και συνεχίζει να διαπρέπει. Είναι πολύ μεγάλο όφελος. Έχουμε υψηλό επίπεδο στην ακαδημία μας. Έχουμε μεγάλα ταλέντα. Τα Ελληνόπουλα έχουν ταλέντο και μπορούν να πρωταγωνιστήσουν στην Ευρώπη. Άμεσα βλέπουμε 3-4 παιδιά από την Under 19 στην πρώτη ομάδα. Ένα παιδί 18, 19 χρονών δεν είναι νέος στην Ευρώπη, αλλά διαπρέπει στις μεγάλες ομάδες. Το βλέπουμε αυτό και στην Premier League. Πρέπει να δώσουμε ευκαιρίες στα νέα παιδιά να γράψουν τη δική τους ιστορία».

Μεταξύ άλλων ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού θυμήθηκε και ένα περιστατικό που συνέβη πρόσφατα στην Τουρκία στον απόηχο της μεγάλης πρόκρισης των ανδρών στα ημιτελικά του Conference League.«Είχα πει στην ομάδα Νέων καλά που είστε εσείς και μας δίνετε χαρές. Στην Κωνσταντινούπολη είπα στην ανδρική ομάδα ότι ακολούθησαν τους Νέους. Γράψαμε ιστορία μέσα στην Τουρκία και σήμερα στην Ευρώπη».

Για τα επερχόμενα ματς των «μεγάλων» με την Άστον Βίλα σχολίασε ότι «το πιστεύουμε. Έχουμε αποδείξει μέχρι σήμερα ότι μπορούμε να πάμε μέχρι τέλους».

Κλείνοντας είπε ότι «σαυτό που έχει σημασία είναι αυτό που έγινε σήμερα. Το τρόπαιο είναι πάρα πολύ σημαντικό και για την Ελλάδα και είναι αφιερωμένο σε όλους τους Έλληνες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου