Δευτέρα 22 Απριλίου 2024

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών!


Ο Ολυμπιακός παίζοντας αρκετά ωραία μπάλα στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα της αναμέτρησης επικράτησε με 2-1 του ΠΑΟΚ και παρέμεινε ζωντανός στο κυνήγι του τίτλου. Δείτε τι δήλωσαν οι παίχτες του Ολυμπιακού μετά το τέλος του αγώνα.

Κίνι.

«Αισθάνομαι πολύ κουρασμένος, είχα καιρό να παίξω ένα ολόκληρο παιχνίδι, όμως είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη σε ένα σημαντικό παιχνίδι. Φάνηκε πόσο μεγάλη ποιότητα έχουμε και πόσο γεμάτο είναι το ρόστερ μας. Ήταν σημαντικό για μας να φρεσκάρουμε την ομάδα και το κάναμε παρουσιάζοντας ένα πολύ καλό πρόσωπο. Αυτό δείχνει πόσο πλήρες είναι το ρόστερ και πόσο έτοιμοι είναι όλοι οι παίκτες να βοηθήσουν».

Για τον Μεντιλίμπαρ είπε: «Μας έλειπε λίγο η ηρεμία, μετά από ένα δύσκολο διάστημα με αρκετά άσχημα αποτελέσματα. Αυτό είναι το πρώτο που έφερε ο κόουτς, είδαμε ότι τα πράγματα είναι απλά. Μας έδειξε πώς να είμαστε αποτελεσματικοί και πώς έτσι θα έρθουν τα αποτελέσματα. Έτσι ήρθε και η αυτοπεποίθηση. Έχουμε ικανότητες και το θέμα ήταν να καταφέρουμε να τις δείξουμε».

Μαρτίνς.

Για τον Ποντένσε: «Το έχουμε ξανακάνει, το συνηθίζαμε να το κάνουμε, το κάναμε μπροστά στον κόσμο μας και αυτή η συνεργασία μου θυμίζει εμένα μικρό».

Για το γκολ: «Είναι κάτι ξεχωριστό. Είμαι πολύ χαρούμενος και θέλω να δίνω χαρά σε αυτόν τον κόσμο και θέλω να συνεχίσω τη δουλειά για να το πετύχω ξανά.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου