Δευτέρα 22 Απριλίου 2024

Μεντιλίμπαρ: «Όσοι έπαιξαν απέδειξαν πως είμαστε μία ομάδα και όχι μόνο έντεκα παίκτες»

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του ΠΑΟΚ με 2-1 και παραμένει ακόμα στο κόλπο του τίτλου. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για το συγκεκριμένο τρίποντο, στάθηκε στις αλλαγές και στους λόγους που τις έκανε ενώ αναφέρθηκε και στο σύνθημα για πρωτάθλημα και ευρωπαϊκό.

Δείτε αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ένα καλό παιχνίδι. Στο 2-0 ηρεμήσαμε, αλλά στα τελευταία λεπτά υποφέραμε. Παρά τις αλλαγές όμως παίξαμε πολύ καλά και δείξαμε ότι δεν έχουμε μόνο 11 παίκτες. Όλοι όσοι έπαιξαν απέδειξαν ότι είμαστε μια ομάδα».

Για τις αλλαγές: «Πριν από τρεις μέρες παίξαμε ένα ματς με 120 λεπτά. Αν έβαζα τους ίδιους παίκτες δεν θα έπαιζαν στον ίδιο ρυθμό. Προτίμησα να βάλω παίκτες που θα παίξουν στον υψηλότερο ρυθμό. Βάλαμε παίκτες που είναι στην καλύτερη κατάσταση».

Για το ότι ο κόσμος ζητά το πρωτάθλημα αλλά και το ευρωπαϊκό: «Φυσικά και το ζητούν. Είναι εύκολο να το ζητάς. Θα παλέψουμε για όλα. Είμαστε ζωντανοί, δεν θα το αφήσουμε έτσι. Θα προσπαθήσουμε να τα κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Στο Conference League μας έχει τύχει μεγάλος αντίπαλος. Θα το παλέψουμε, θα προσπαθήσουμε δεν θέλουμε να μείνουμε μέχρι εδώ».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου