Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Οι δηλώσεις των θριαμβευτών!

Ο Ολυμπιακός απέκλεισε την Φενέρ στην διαδικασία των πέναλτι και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Conference League. Δείτε τι δήλωσαν οι παίχτες του Ολυμπιακού μετά το τέλος του αγώνα.

Κωνσταντίνος Τζολάκης.

«Είχαμε κάνει ανάλυση με τους προπονητές. Κάποια στιγμή ειναι και το feeling. Πρέπει εκείνη την ώρα να επιλέξεις τη σωστή γωνία και να δικαιωθείς.

Πριν τα πέναλτι μου έδωσε ο πατέρας μου ένα φυλαχτό και τον ευχαριστώ δημόσια που με ακολούθησε απόψε εδώ.

Πηγαίνουμε βήμα-βήμα, κοιτάμε πρώτα το πρωτάθλημα και το ματς της Κυριακής. Ωστόσο ναι, Το ονειρευόμαστε το τρόπαιο, γιατί όχι;»

Νταβίντ Κάρμο.

«Είμαστε ευτυχισμένοι δείξαμε πόσο μεγάλη ομάδα είμαστε. Παίξαμε πολύ καλά και πήραμε την πρόκριση. Αντέξαμε. Η Φενέρ είναι εξαιρετική ομάδα και μας πίεσε πολύ όμως αντέξαμε μέχρι το τέλος για να προκριθούμε.

Ήξερα πως παίζουμε στην Ευρώπη και πως μπορούσαμε να πάμε ψηλά. Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό για την ευκαιρία που μου έχει δώσει δίνω τα πάντα μέσα στο γήπεδο για την ομάδα. Δε γίνεται να μη σκέφτεσαι τον τελικό. Θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται για τα παιχνίδια με την Άστον Βίλα».

Γιώργος Μασούρας.

«Είναι δύσκολο να συνειδητοποιήσουμε τι έχουμε καταφέρει. Μετά από πολύ προσπάθεια και πολλά χρόνια που παλεύαμε, είναι δικαίωση για εμάς. Κάθε φορά συνέβαινε κάτι και δεν καταφέρναμε να φτάσουμε ψηλά. Σήμερα γράψαμε ιστορία απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο σε μία δύσκολη έδρα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου