Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023

Έρχεται στην Ελλάδα o Σέρζι Κανός!

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Σέρζι Κανός βρίσκεται ο Ολυμπιακός! Ο Κανός αναμένεται να είναι η επόμενη μεταγραφική κίνηση των ερυθρόλευκων.

Όπως αναφέρουν πηγές από την Αγγλία, ο ατζέντης του Κανός με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού ανέλαβαν να τελειώσουν τις λεπτομέρειες του συμβολαίου πριν ακόμη ο ποδοσφαιριστής μπει στο αεροπλάνο. 

Και έτσι λοιπόν ο Ισπανός εξτρέμ αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα τις επόμενες ώρες, με σκοπό να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές Ελλάδος.

Ο Κανός ανήκει στην Μπρέντφορντ από τον Ιανουάριο του 2017 και με τον αγγλικό σύλλογο έχει καταγράψει 249 συμμετοχές με 36 γκολ και 33 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Πέρσι ήταν βασικός στέλεχος των Bees, αλλά φέτος είχε μόλις 6 συμμετοχές καθότι αρνήθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την αγγλική ομάδα.

Ο παίχτης ξεκίνησε από τις Ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, ενώ πήρε μεταγραφή για αυτές τις Λίβερπουλ. Στην πρώτη ομάδα της Λίβερπουλ είχε μόλις μία συμμετοχή, ενώ εκτός από την Μπρέντφορντ, ο παίχτης που ήταν διεθνής με όλες τις μικρές ομάδες της εθνικής Ισπανίας, αγωνίστηκε και στην Νόργουιτς.

Πλέον αναμένεται να ξεκαθαρίσει είναι ο Ολυμπιακός τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή ή δανεικός με οψιόν αγοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου