Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

Περίπατος για τους ερυθρόλευκους! Ολυμπιακός β' -Ηρόδοτος 4-0 (Super League 2)

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε ο Ολυμπιακός β' την αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής της Super League 2 απέναντι στον Ηρόδοτο, με τους ερυθρόλευκους να επικρατούν της κρητικής ομάδας με 4-0.

Ιστορική στιγμή για τον Χαράλαμπο Κωστούλα τον γιο του Θανάση Κωστούλα, ο οποίος έγραψε ιστορία. Ο νεαρός φορ μπήκε σαν αλλαγή στο 56' και έγιν εο νεότερος ποδοσφαιριστής που παίζει επαγγελματικά στην ομάδα των ερυθρόλευκων. 

Ο νεαρός φορ ξεπέρασε τον Κυριάκο Παπαδόπουλο καθώς μπήκε στον αγωνιστικό χώρο σε ηλικία 15 ετών, 7 μηνών και 27 ημερών, με τον Έλληνα στόπερ να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στα 15 ετών, 9 μηνών και 9 ημερών.

Στο 8′ ο Νίκολιτς έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Κωστή πήρε την κεφαλιά όμως η μπάλα κατέληξε ελάχιστα άουτ. Στο 13' ο Μαρίνος έκανε το σουτ έξω με την μπάλα να καταλήγει άουτ. Στο 25' οι ερυθρόλευκοι άνοιξαν το σκορ με ωραίο πλασέ του Βλαχομήτρου μέσα από την περιοχή. Το 2-0 δεν άργησε, καθώς έγινε στο 29′, με σκόρερ και πάλι τον Βλαχομήτρο, όταν ο Κωστή «γέμισε» στην περιοχή από εκτέλεση φάουλ, ο Καλογερόπουλος έκανε την κεφαλιά-πάσα και ο Βλαχομήτρος με το κεφάλι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 34' οι ερυθρόλευκοι είχαν δοκάρι με τον Καλογερόπουλο.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου με τον Ολυμπιακό β' να προηγείται με 2-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με δύο αλλαγές για τους ερυθρόλευκους με τον Αργυρίου να παίρνει την θέση του Μαρίνου και τον Μπα την θέση του Βλαχομήτρου. Το σκηνικό δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο και οι ερυθρόλευκοι συνέχισαν να είναι επιθετικοί και στο 55′ ήρθε το 3-0. Ο Αργυρίου απείλησε αρχικά με το κεφάλι με τον Γκόλοβιτς να διώχνει και στην επαναφορά ο Μπα με πλασέ έκανε το 3-0. Στο 70′ ο Κεραμίδας με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 4-0.

Τελικό σκορ 4-0 και επόμενη αναμέτρηση για τους ερυθρόλευκους κόντρα στην Παναχαϊκή εκτός έδρας στις 4/2.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ β' (Γ. Οκκάς): Παπαδούδης, Μπαγκαλιάνης, Λιάτσος, Καλογερόπουλος, Αποστολόπουλος (56' Κεραμίδας), Νίκολιτς, Μαυρουδής (72'Αλ Μασαρί), Μαρίνος (46' Αργυρίου), Κωστή, Βλαχομήτρος (46' Μπα), Καράκουτης (56' Κωστούλας).

Ηρόδοτος (Η. Φυντάνης): Γκόλοβιτς, Γρηγορόπουλος, Ρόσι, Κριεζίου, Χαϊκάλης (80' Ν. Χαλκιαδάκης), Μασάδο, Πιτσόλης, Χίντρι, Λεβιτσάνιν, Πλιάτσικας, Θεοδωράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου