Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023

Χάθηκε και πάλι μεγάλη ευκαιρία! Ατρόμητος-Ολυμπιακός 1-1 (πρωτάθλημα)

Αυτοκτονικές τάσεις παρουσίασε και πάλι ο Ολυμπιακός! Οι ερυθρόλευκοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για την 19η αγωνιστική της Super League και έχασε μεγάλη ευκαιρία να μειώσουν την διαφορά τους, από την κορυφή μετά την ήττα του πρωτοπόρου Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και ειδικά μετά το γκολ που δέχτηκε δεν μπόρεσε να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες, παρά μόνο κάποιες από ατομικές προσπάθειες.

Οι ερυθρόλευκοι άνοιξαν το σκορ με τον Μπακαμπού στο 54', ενώ δέχτηκαν την ισοφάριση από τον Φριντζόνσον στο 64'.

Ο Μίτσελ ξεκίνησε τον Ολυμπιακό με τον Πασχαλάκη μπροστά από την εστία και τους Ροντινέι, Ντόι, Παπασταθόπουλο και Ρέαμπτσιουκ στην άμυνα. Οι Ιν-Μπεόμ και Εμβιλά ήταν στα χαφ, με τους Μπιέλ, Χάμες και Φορτούνη στην τριάδα πίσω από τον Μπακαμπού. 

Στο 2' η πρώτη ευκαιρία του Ολυμπιακού στον αγώνα όταν μετά από σέντρα του Μπιέλ από αριστερά, ο Γιαννιώτης πρόλαβε και μάζεψε προ του Μπακαμπού, ο οποίος ήταν έτοιμος να σκοράρει. Στο 13' καλή στιγμή για τον Ατρόμητο, όταν ο Πασχαλάκης απέκρουσε το κοντινό σουτ του Στρούγγη, μέσα από την περιοχή. Στο 14' νέα ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Με τον Ρομπάιγ να πλασάρει από πλεονεκτική θέση και να αστοχεί για λίγο. Στο 24' σουτ του Μπιέλ μέσα στην περιοχή με τον Γιαννιώτη να μπλοκάρει την μπάλα. Στο 32' φάουλ του Χάμες Ροντρίγκες η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από την εστία του Ατρόμητου. Στο 34' κάθετη προς τον Έλληνα άσο, μέσα στην περιοχή εκείνος, συνέκλινε και σούταρε με το αριστερό, ο Γιαννιώτης μπλόκαρε. Στο 42' σέντρα-σουτ του Ροντινέι, η μπάλα έδειξε να πηγαίνει μέσα, ο Γιαννιώτης έδιωξε δύσκολα. Στο 45' λίγο πλάι από το δεξί δοκάρι του Γιαννιώτη, το φάουλ του Φορτούνη.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου που βρίσκει τις δύο ομάδες ισόπαλες στο 0-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μία αλλαγή για τον Ολυμπιακό με τον Μασούρα να παίρνει την θέση του Φορτούνη. Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στην επανάληψη και στο 50' ο Εμβιλά απείλησε την εστία του Γιαννιώτη με μακρινό σουτ. Στο 52' υπέροχο πλασέ με το εξωτερικό φάλτσο, ο Γιαννιώτης έπεσε και έδιωξε στη γωνία του. Στο 54' οι ερυθρόλευκοι ανοίγουν το σκορ με τον Μπακαμπού. Ο Μπιέλ «τσίμπησε» την μπάλα για τον Σεντρίκ Μπακαμπού και αυτός με κεραυνό… εκτέλεσε τον Γιαννιώτη για το 0-1. Στο 58' ο Μπακαμπού έκανε το τακουνάκι μετά τις κόντρες, αλλά ο Γιαννιώτης απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 61' δοκάρι για τον Ατρόμητο. Ο αμυντικός των γηπεδούχων έκανε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Πασχαλάκη. Στην εξέλιξη της φάσης ο Ντε Μπόκ πήρε το ριμπάουντ και σούταρε από το ύψος της μικρής περιοχής, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 64' ο Ατρόμητος ισοφάρισε το σκορ. Ο Ρομπάιγ έκανε τη βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Ολυμπιακού και ο Φριντζόνσον με λόμπα νίκησε τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, κάνοντας το 1-1. Στο 74'  ο Χάμες Ροντρίγκες έπαιξε το 1-2 με τον Μπιέλ και σούταρε δυνατά έξω από τη μεγάλη περιοχή, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 78' άουτ κατέληξε και το σουτ του Ελ Αραμπί ύστερα από προσπάθεια του Γκάρι Ροντρίγκες. Στο 82' ο Ατρόμητος έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Φριντζόνσον. Ο Ροτάριου έκανε την κεφαλιά γύρισμα από δεξιά, ο Ισλανδός βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι, έκανε την προβολή, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 89' άστοχο το σουτ του Οικονομίδη. Στο 91' οι ερυθρόλευκοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να πάρουν την νίκη, όταν ο Χάμες Ροντρίγκες πέρασε τους παίχτες του Ατρόμητου, αλλά το πλασέ του, το απέκρουσε ο Γιαννιώτης.

Τελικό σκορ 1-1 και επόμενη αναμέτρηση για τους ερυθρόλευκους κόντρα στον Άρη για τον επαναληπτικό κυπέλλου στο Χαριλάου την ερχόμενη Τετάρτη.

Ατρόμητος (Κρις Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Ντε Μποκ, Έρλινγκμαρκ (76' Οικονομίδης), Γκονθάλεθ, Φριντζόνσον (82' Τζοβάρας), Ροτάριου, Ρομπάιγ (88' Τζαβίδας), Κιάρτανσον (82' Κωτσόπουλος).

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Πασχαλάκης, Ροντινέι (84' Βρουσάι), Παπασταθόπουλος, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Χουάνγκ (69' Γκάρι), Φορτούνης (46' Μασούρας), Χάμες, Μπιέλ (84' Σαμασέκου), Μπακαμπού (69' Ελ Αραμπί).


Η βαθμολογία των παιχτών:

Πασχαλάκης -6

Ροντινέι -7

Ντόι -5

Παπασταθόπουλος -5

Ρέαμπτσιουκ -5

Εμβιλά -7

Χουάνγκ Ιν Μπέομ -5

Φορτούνης -6

Χάμες Ροντρίγκες -7

Μπιέλ -7

Μπακαμπού -8


Μασούρας -5

Ελ Αραμπί -6

Γκάρι Ροντρίγκες -6

Βρουσάι -

Σαμασέκου -


Προπονητής:

Μίτσελ -5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου