Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

Γουόκαπ: «Ευτυχώς μπήκε το σουτ, ελπίζω να μάθουμε από τα λάθη μας»

 

Ο Τόμας Γουόκαπ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο συγκλονιστικό παιχνίδι του Ολυμπιακού με το Περιστέρι στα Δυτικά προάστια. O ήρωας του Ολυμπιακού, μίλησε για το νικητήριο σουτ που έβαλε στην ΕΡΤ χαρίζοντας το διπλό στην ομάδα του, αλλά και για τη συνέχεια της σεζόν του Θρύλου στην Ευρωλίγκα.

Δείτε αναλυτικά τι δήλωσε:

Για το τέλος του ματς: “Είδα το ρολόι, έπρεπε να σουτάρω και το έκανα. Ευτυχώς το σουτ πήγε μέσα. Είναι ότι σου δώσει η άμυνα στο τέλος”.

Για το Περιστέρι και γενικά το παιχνίδι: “Είναι πολύ καλή και ταλαντούχα ομάδα το Περιστέρι με καλό προπονητή και φανταστικό κοινό. Έπαιξαν καλά και κάναμε μεγάλη προσπάθεια για να κερδίσουμε. Αυτό είναι το πιο σημαντικό στο τέλος, η νίκη. Έχουμε πολλά να μάθουμε από αυτό το παιχνίδι. Δεν πρέπει να παίρνεις τίποτα δεδομένο. Ελπίζω να μάθουμε από τα λάθη μας”.

Για την Ευρωλίγκα: “Παίξαμε εξαιρετικά με τη Ρεάλ. Πρέπει κάθε βράδυ να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να κερδίζουμε. Πρέπει να πάμε βήμα-βήμα. Δεν έχουμε πετύχει κάτι ακόμα. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου