Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

Μπαρτζώκας: «Ο Παπανικολάου κάνει ότι χρειάζεται η ομάδα - Πρέπει να παίζουμε πάντα ενωμένοι»

Ο Ολυμπιακός παρά τις απουσίες του ήταν εντυπωσιακός κόντρα στην Φενέρ, καθώς επικράτησε με 73-93. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στάθηκε στην εξαιρετική άμυνα της ομάδας του, ενώ έκανε αναφορά και στον Παπανικολάου.

Δείτε αναλυτικά τα όσα δήλωσε: 

«Κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση. Παίξαμε πολύ καλή άμυνα στην πρώτη περίοδο, ελέγξαμε τα ριμπάουντ, κυκλοφορήσαμε καλά την μπάλα, βρήκαμε τα ανοικτά σουτ και βάζαμε τα τρίποντα. Είχαμε πολλά ανοικτά σουτ και υψηλό ποσοστό ευστοχίας. 

Είχαμε περισσότερη πίστη στο πως πρέπει να παίξουμε στη συνέχεια. Αναποκριθήκαμε στην τέταρτη περίοδο όταν η Φενέρ μείωσε στους 13 πόντους, αλλά όχι λιγότερο και εκεί έβαλε το κρίσιμο τρίποντο ο Ουόκαπ που καθάρισε το παιχνίδι. 

Για τον Παπανικολάου: «Είναι ο αρχηγός μας. Είχε πολύ καλό επιθετικό παιχνίδι σήμερα με 21 πόντους, αλλά κάνει ότι χρειάζεται η ομάδα στο παρκέ με ριμπάουντ, άμυνες, ασίστ. Εχει δύο Ευρωλίγκες και άλλα τόσα Final Four...

Και συνέχισε: «Ημασταν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, η Φενέρ είχε σκαμπανεβάσματα, όμως και εμείς είχαμε τις απουσίες του Σλούκα και του Πίτερς. Όποιος και αν είναι ο αντίπαλος, όποια είναι η κατάσταση σημασία έχει η προσέγγιση του αγώνα. Πρέπει να παίζουμε πάντα ενωμένοι και έτσι κοντρολάρεις το παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου