Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023

Δείτε τι δηλώσεις των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ με 73-60 για την 20η αγωνιστική της Euroleague και έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση ενόψει της συνέχειας. Δείτε τι δήλωσαν οι πρωταγωνιστές της αναμέτρησης.

Κώστας Σλούκας.

«Δεν κοιτάμε ισοβαθμίες, είναι πολύ μακριά ακόμα. Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Δε χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και κερδίσαμε σχετικά εύκολα».

Όσον αφορά τη συνέχεια ο «Σλούκι Λουκ» είπε ότι «στόχος μας είναι πάντα να κερδίζουμε, ανεξαρτήτως το πώς παίζουμε. Έχουμε μια καλή ομάδα με πολύ καλή χημεία. Τώρα κοιτάζουμε το παιχνίδι με το Περιστέρι και στη συνέχεια έχουμε ένα ματς υψηλών απαιτήσεων όπως είναι αυτό με την Μακάμπι».

Μιλώντας για τη δική του απόδοση είπε ότι «προσπαθώ γενικά να είμαι επιθετικός, σε κάθε παιχνίδι. Το σημαντικό είναι να παίρνουμε τις σωστές αποφάσεις και θεωρώ ότι αυτό είναι και το μυστικό που είμαστε ψηλά στη βαθμολογία» και κλείνοντας αναφέρθηκε στον κόσμο που γέμισε το ΣΕΦ: «Ο κόσμος αναγνωρίζει την προσπάθεια και την κατάθεση ψυχής που κάνουμε σε κάθε παιχνίδι».

Σάσα Βεζένκοβ.

«Η Ρεάλ είναι μια πολύ καλή ομάδα και πολύ φορμαρισμένη. Ήμασταν καλοί στην άμυνα δώσαμε το 100%, όμως χάσαμε το μυαλό μας στην επίθεση. 

Είναι σημαντικό να ξέρουμε να κερδίζουμε και με λίγους πόντους στην επίθεση. Η άμυνα σε πάει μπροστά, πρέπει να τα δίνουμε όλα εκεί. Κρατήσαμε τη Ρεάλ χαμηλά και συνεχίζουμε γιατί υπάρχει δρόμος.

Είναι σημαντικό το 2-0 με τη Ρεάλ, αλλά υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός στη Euroleague, από την πρώτη θέση μέχρι και την 10η. Πρέπει να συνεχίσουμε ταπεινοί και συγκεντρωμένοι».

Σακίλ ΜακΚίσικ.

«Κάναμε εξαιρετική δουλειά, και η δεύτερη πεντάδα όταν πέρασε στο παιχνίδι. Παίξαμε σκληρά στην άμυνα και κρατήσαμε το προβάδισμα μέχρι το τέλος. Ήταν μια σημαντική νίκη. Η άμυνα είναι κάτι που το ψάχνουμε. Ειδικά σε δύσκολες βραδιές επιθετικά όπως σήμερα, αλλά όχι για τον Ουόκαπ.

Το μπάσκετ μου ήταν το σκορ πριν έρθω εδώ. Ο κόουτς με άλλαξε, βρήκα τον ρόλο μου στην ομάδα και θέλω να κερδίζουμε. Ξέρω πλέον το σώμα μου. Μου αρέσει να διαβάζω τις επιθέσεις, αλλά αν χρειαστεί θα καρφώσω μπροστά στον Ταβάρες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου