Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2022

Κόντρα στον Παναθηναϊκό στο Μαρούσι!

 


Η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού συνεχίζει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, το Σάββατο (29/10). Τα κορίτσια του Θρύλου αντιμετωπίζουν στις 21:15 τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του Αγ. Θωμά στο Μαρούσι, για τη 2η αγωνιστική της Volley League, με στόχο το «διπλό». Μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα (3-1) στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», κόντρα στην ΑΕΚ, οι «ερυθρόλευκες» αγωνίζονται για πρώτη φορά φέτος εκτός έδρας και θέλουν το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στις «πράσινες», ώστε να κάνουν το «δύο στα δύο» στο φετινό πρωτάθλημα.

Δηλώσεις:

Λορέντζο Μιτσέλι: «Πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, μεταξύ των δύο από τους τέσσερις διεκδικητές του τίτλου. Οπότε, θα δούμε σε ποιο επίπεδο βρισκόμαστε αυτή την περίοδο, μετά και την καλοκαιρινή προετοιμασία. Ξεκινήσαμε και οι δύο με μάχη στην 1η αγωνιστική, οπότε είμαστε έτοιμοι και τεχνικά και ψυχολογικά για το ντέρμπι. Θα είναι η πρώτη φορά που θα παίξουμε μαζί τους, μετά τους τελικούς στο περσινό πρωτάθλημα. Μπορεί να υπάρχουν νέες αθλήτριες και στις δύο ομάδες, όμως γνωριζόμαστε πολύ καλά».

Μελίνα Εμμανουηλίδου: «Έχουμε ξεκινήσει δυναμικά το πρωτάθλημα και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε και στο ματς της 2ης αγωνιστικής, κόντρα στον Παναθηναϊκό. Θα βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό και καθημερινά δουλεύουμε πάνω σε αυτό, γιατί θέλουμε να βελτιωνόμαστε. Είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσουμε με θετικά αποτελέσματα και για αυτό θα παλέψουμε».


Πηγή: osfp.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου