Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022

Άνετα και ωραία ο Θρύλος! Ολυμπιακός-Λαμία 2-0 (Super League)

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-0 της Λαμίας με δύο γκολ μέσα σε 6 λεπτά και πλέον περιμένει το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στον Παναθηναϊκό, ένα ντέρμπι που θα κρίνει σε ένα μεγάλο βαθμό και το φετινό πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός σήμερα ήταν εξαιρετικός δεν απειλήθηκε καθόλου, πέτυχε δύο γκολ, είχε δοκάρι, θα μπορούσε να πετύχει άνετα και άλλα τέρματα και πέτυχε αυτό που ήθελε από το πρώτο ημίχρονο κιόλας.

Τα γκολ των ερυθρόλευκων πέτυχαν οι Ροντρίγκες και Μπακαμπού στο 22' και στο 28' αντίστοιχα. 

Στα αρνητικά της αναμέτρησης ο τραυματισμός του Μπα που βγήκε ως αναγκαστική στο 12', ενώ ενοχλήσεις είχαν προς το τέλος του αγώνα και οι Βαλμπουενά και Μπιέλ.

Ο Μίτσελ ξεκίνησε το ματς με τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, με Μπα και Ντόη στο κέντρο της άμυνας, με Ρέαμπτσιουκ και Άβιλα στα αμυντικά άκρα, στο κέντρο τους Σαμασέκου και Χουάνγκ Ιν-Μπεόμ, σε ρόλο οργανωτή τον Χάμες Ροντρίγκες, στα εξτρέμ τους Μασούρα και Μπιέλ, στην κορυφή της επίθεσης τον Μπακαμπού.

Πρώτη καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό στο 3', συνδυασμός με τον Μπακαμπού να βγάζει με τακουνάκι για τον Άβιλα, αυτός έκανε μια συρτή σέντρα, με την μπάλα να περνάει από Μασούρα και Χάμες, να φτάνει εκεί όπου ο Ρέαμπτσιουκ έκανε ένα σουτ, άστοχο. Στο 16' όμορφη ενέργεια από τον Μπιέλ ο οποίος με πλάτη στο τέρμα, από το ύψος του πέναλτι, γυρίζει και κάνει το σουτ, όμως ο Σαράνοφ διώχνει σε κόρνερ. Στο 22' οι ερυθρόλευκοι ανοίγουν το σκορ. Ο Χουάνγκ βρήκε με εντυπωσιακό τρόπο μέσα στην περιοχή της Λαμίας τον Κολομβιανό σούπερ σταρ και αυτός με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων για το 1-0. Στο 28' ο Μπακαμπού πέτυχε και δεύτερο τέρμα για τον Ολυμπιακό.  Ο Κονγκολέζος επιθετικός μετά τη βαθιά μπαλιά του Αβιλα, «κατάπιε» τον Αντέτζο, βγήκε απέναντι από τον Σαράνοφ και με ωραίο πλασέ διπλασίασε τα τέρματα για τους πρωταθλητές. Στο 32' κεφαλιά του Τζανδάρη, άουτ. Στο 43' δυνατό σουτ του Μπιέλ, διώχνει σε κόρνερ ο τερματοφύλακας της Λαμίας.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου με τον Ολυμπιακό να προηγείται 2-0 της Λαμίας.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε δίχως αλλαγές για τις δύο ομάδες. Στο 55' μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό να πετύχει και τρίτο τέρμα. Ο Χουάνγκ έκανε το δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και έφυγε άουτ. Στο 73' απίστευτη ενέργεια του Χάμες που πέρασε τρεις παίκτες και έκανε το πλασέ, με τον Σαράνοφ να διώχνει, στη συνέχεια σουτ του Μαρσέλο, άουτ. Στο 80' στην κόντρα με Ελ Αραμπί να τριπλάρει εκτός περιοχής και να κάνει το πλασέ, άουτ. Στο 82' ο Μπιέλ σούταρε μέσα από την περιοχή, αλλά ο Σαράνοφ απέκρουσε σε κόρνερ. Μετά την εκτέλεση ο Ελ Αραμπί πήρε την κεφαλιά, αλλά ο τερματοφύλακας της Λαμίας μπλόκαρε.

Κίτρινες: Μπιέλ – Σλίβκα

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Πασχαλάκης, Άβιλα, Ντόι, Μπα (12' Παπασταθόπουλος λ.τρ.), Ρέαμπτσιουκ (60' Μαρσέλο), Χουάνγκ, Σαμασέκου, Μασούρας (60' Βαλμπουενά), Μπιέλ, Χάμες (74' Βρουσάι), Μπακαμπού (74' Ελ Αραμπί).

Λαμία (Τζανλούκα Φέστα): Σαράνοφ, Κορνέζος, Αντέτζο, Γκοράνοφ (86' Σαραμαντάς), Σλίβκα, Τζανδάρης, Νούνιες, Ντε Βινσέντι, Ασκόφσκι (58' Μαρμεντίνι), Γιακουμάκης (86' Καραμάνος).


Η βαθμολογία των παιχτών:

Πασχαλάκης -7

Άβιλα -8

Μπα -

Ντόι -7

Ρέαμπτσιουκ -6

Σαμασέκου -7

Χουάνγκ Ιν-Μπέομ -8

Μασούρας -5

Ροντρίγκες -9

Μπιέλ -8

Μπακαμπού -9


Παπασταθόπουλος -7

Βαλμπουενά -7

Μαρσέλο -7

Βρουσάι -7

Ελ Αραμπί -7


Προπονητής:

Μίτσελ -8



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου